Op deze manieren blijf jij lekker warm in de herfst en winter

29/09/2023
2622
lekker warm

De herfst is weer begonnen, dus de koudere (en natte) dagen staan voor de deur. Het is belangrijk om nu alvast plannen te maken en manieren te zoeken om lekker warm te blijven. Je kunt bijvoorbeeld wat aanpassingen in huis doen, maar je kunt ook investeren in warme kleding en dergelijke. Dat is belangrijk, want je moet je lichaam beschermen tegen kou en regen. Wil jij nu ook lekker warm blijven deze herfst en winter? Lees dan gauw verder, ik geef namelijk een aantal tips en ideeën.

Creatief met kleding

Als het echt koud wordt buiten, is het slim om creatief te zijn met kleding. Daaronder verstaan we het kleden in lagen. Het werkt zo: je draagt meerdere lagen kleding over elkaar om warmte vast te houden. Je kunt bijvoorbeeld als eerste laag thermo kleding gebruiken, zodat je een echte warme eerste laag creëert. Je hebt bijvoorbeeld thermo shirts, broeken, leggings en thermosokken.

Als je deze thermo kleding ónder je normale kleding draagt, blijf je extra warm. Daarnaast is het belangrijk om te investeren in een goede winterjas, bijvoorbeeld een jas van Canada Goose. Combineer de jas met warme accessoires zoals een muts, sjaal en handschoenen.

Maak je garderobe klaar voor het nieuwe seizoen

Zodra de herfst begint, is het tijd om je garderobe onder handen te nemen. De zomerkleding kan eruit en mag plaats maken voor winterkleding. Bij Tip de Bruin kun je allerlei nieuwe items vinden, zodat je je kast kunt aanvullen met de items die je mist. Hoe doe je dat? Je haalt alle kleding uit je kast en kijkt welke items je nog past en welke je wilt houden.

Heb je voldoende over of mis je nog speciale items zoals een goede broek, vest of wintertruien. Bekijk hoeveel setjes je kunt maken van de kleding die je momenteel in de kast hebt. Het is wel fijn als je wat keus hebt.

lekker warm

Een lekker warm huis

Je kunt thuis ook allerlei aanpassingen doen zodat je binnen warm blijft. Zo kun je bijvoorbeeld - als je enkel glas hebt- raamfolie voor je raam bevestigen. Hiermee boots je dubbel glas na. Of, heel simpel: hang (dikke) gordijnen op om de tocht tegen te houden. Ook met lekkere dekentjes op de bank ga jij de kou tegen, want je kunt hier lekker onder liggen als je op de bank zit of ligt. Heb je het echt koud en krijg je het maar niet warm?

DecoSence® Fleece deken 150x200 cm

Bekijk de prijs bij bol.com

Ga dan bewegen! Ga bijvoorbeeld stofzuigen, dat kost veel energie en je wordt er warm van. Ook door het eten (en drinken) van warm voedsel word je warm. Drink bijvoorbeeld gekookt water of thee, of eet soep of havermout. Dit zijn een aantal simpele dingen die je kunt doen om het warm te krijgen.

Lees ook:  De mooiste manieren om je huis provinciaal in te richten!

Lees hier meer tips over je huis herfstklaar te maken.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke mode bestellen vrouwen het meest online?

Dit betekent het symbool op jouw beautyproducten

Hoe verzorg je de huid rond je ogen?

Bordspellen en de voordelen voor de geestelijke gezondheid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings