Laatste trends volgens haarstylisten

28/11/2020
1516

Twiggy, Farah Fawcett, James Dean. Je leest hun namen en ziet de karakteristieke kapsels voor je. Kapsels die destijds echt baanbrekend waren. Forever, de nieuwe Haarmodelijn nam de kenmerken van deze iconische looks en liet daar de innovatieve knip-, snij-, kleur- en stylingtechnieken van nu op los. Het resultaat: een collectie geweldige trendkapsels  

Langere contouren 

Doordat de kappers dit voorjaar dicht moesten, liet iedereen tijdelijk noodgedwongen zijn haar groeien. Veel mensen beviel dat eigenlijk wel en zij kozen voor langere lengtes, ook toen de kappers weer open mochten. Mede om die reden heeft de nieuwe Haarmodelijn  relatief langere contouren, veel gedekte partijen en is het haar nergens ultrakort.  

Zachte kleuringen 

Als er één ding anno nu wezenlijk anders is ten opzichte van de iconische looks van toen, dan zijn het de kleuringen wel. Door de super verfijnde airtouch balayagetechniek is het kleurresultaat van nu geraffineerder dan ooit. Kwestie van met de föhn wat haartjes uit een haarstreng blazen, deze opvangen met een folie en subtiel highlighten. Het resultaat: een fantastische natuurlijke blend met tinten als zand en caramel.

Vrij

Door al die fantastische vaktechnieken vallen de trendkapsels  eigenlijk vanzelf al goed. Een natural styling doet het dus geweldig, de nieuwe look komt daardoor helemaal tot zijn recht. Uiteraard wel  met een beetje mousse voor wat lichte versteviging, maar  vooral om het haar te beschermen tegen de warmte.  

De Haarmodelijn najaar/winter 2020/2021 is mogelijk gemaakt door L’ANZA en KIS Haircare en Koninklijke ANKO | FNV Mooi | CNV. Fotografie: Richard Monsieurs. 

 

Lees ook:  Aromatherapie

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Rimpels op je bovenlip verminderen met fillers

4 onmisbare kledingitems tijdens de zwangerschap

De 4 must-have items voor elke vrouw!

Acne aanpakken: hoe doe je dat?

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings