Het ideale verjaardagscadeau voor je partner

16/03/2023
1051
verjaardagscadeau partner

Je partner is bijna jarig, alleen weet je nog niet zo goed wat je moet geven. Wellicht heb je de laatste paar weken niet zo goed geluisterd naar wat je partner nou precies wil. Maak je geen zorgen! In dit artikel lees je over de beste verjaardagscadeau ideeën voor je partner en hoe je deze zelf eventueel kunt vinden.

Zo vind je het ideale cadeau

Het ideale cadeau is subjectief. Dit wil zeggen dat iedereen iets anders verstaat onder het ‘ideale cadeau’. Dit is ook logisch omdat niet iedereen hetzelfde is. De een is blijer met een horloge dan de ander. Daarom is het belangrijk om kritisch te kijken naar wat je partner leuk vind. Wat heeft hij of zij echt nodig? Wat kan hij of zij op dit moment het meest waarderen?  Wat past echt bij hem of haar? Waar verlangt hij of zij al maanden naar? Dit hoeft lang niet altijd iets materialistisch te zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een reisje Disneyland of een weekendje zon. Vaak leveren deze cadeaus onvergetelijke herinneringen op in tegenstelling tot materialistische cadeaus die zowel een technische als economische levensduur hebben.

Lees ook hier handige cadeautips voor iemand die op dieet is.

Een aantal cadeau ideeën

  1. Verjaardagstaart - een verjaardagstaart bestellen kan nooit geen kwaad. Het is een niet al te duur cadeau, dat je naast je originele cadeau kunt geven om de verjaardag nóg specialer te maken. Personaliseer de taart met een leuke tekst of foto als kers op de taart.
  2. Een brief – de mooiste cadeaus komen uit het hart en hoeven vaak niks te kosten. Denk bijvoorbeeld aan een handgeschreven brief of kaart met daarin een speciaal bericht voor je partner. Maak je tekst puur door hart te laten spreken. Deze cadeaus zijn onbetaalbaar en kunnen vaak meer gewaardeerd worden.
  3. Een bos bloemen – een bosje bloemen staat je altijd goed. Vaak is één roos of bloem al voldoende. Let hierbij wel goed op dat bloemen verschillende betekenissen hebben. Zo wil je geen witte roos geven voor iemand zijn verjaardag. Een witte roos is namelijk veelvoorkomend bij begrafenissen. Gele en oranje bloemen worden meestal gegeven met felicitaties en verjaardagen. Ook bloemen zijn aan de goedkopere kant.
  4. Een reis of uitstapje – zoals zojuist beschreven leveren reizen en uitstapjes vaak meer mooiere herinneringen op dan materialistische cadeaus. In tegenstelling tot de andere cadeaus uit deze lijst zijn uitstapjes en reisjes vaak wat prijziger. Kies er daarom voor om dit cadeau alleen op speciale momenten te geven zoals op iemand zijn 20e,30e of 40e verjaardag.   

Een leuk verjaardagscadeau voor je partner vinden, is niet het enigste feest waar de meeste mensen jaarlijks cadeautjes geven aan hun partner. Zo heb je bijvoorbeeld Kerstmis en ook hier hebben wij een aantal cadeau tips voor je partner.

Lees ook:  Je sokken matchen met je outfit

Vrouwen hebben vaak andere interesses dan mannen. Bekijk hier originele kerstcadeaus voor een vrouw, en hier geweldige cadeaus voor mannen.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings