Holland’s Next Make Over (HNMO)

10/12/2019
645

De afleveringen waarin de HNTM-kandidaten een drastische make-over ondergaan, behoren al jarenlang tot de populairste afleveringen van het modellenprogramma. Aan de enorme vraag vanuit fans of zij ook eens in de kappersstoel mogen plaatsnemen voor een bijzondere transformatie, geeft Videoland nu gehoor met deze nieuwe zesdelige Videoland Original-serie. 

Wat hebben de kappers in petto?

Wellicht het belangrijkste onderdeel van de beruchte make-overs is het haar: wat hebben de kappers in petto voor de kandidaten? Natasja Keijzer, creative director KIS Haircare, en haar vaktechnische collega’s Mieke van der Riet en Ingeborg van de Ven waren verantwoordelijk voor deze transformaties. Naast uiteraard de schaar, werkten ze met de kleur- en stylingproducten van KIS Haircare.

De opnames van HNMO vonden plaats in Apeldoorn, in de studio van Ministry of Beauty. De presentatie was in handen van Holly Mae Brood, die naast presentatrice, actrice, zangeres en danseres zelf ook model is. 

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van HNMO, op maandag 9 december, droegen de vier finalisten van HNTM 2019 een dierbare aan voor een bijzondere make-over. 

HNMO wordt geproduceerd door EndemolShine en is vanaf maandag 9 december wekelijks te zien op Videoland.

KIS HAIRCARE @ HOLLAND’S NEXT MAKE OVER 2019/2020

Je ziet HNMO op maandag 9 december: HNTM special, een week voor de finale HNTM, en op maandag 16, 23 en 30 december, 6 en 13 januari.

Lees ook:  Beste manier om make-up te verwijderen

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings