Duurzame mode is niet saai

07/09/2020
175

Maar wat is duurzame mode nu precies en hoe kun je dit herkennen? Dit boek vertelt het je allemaal en met deze kennis kun jij als consument de kledingindustrie veranderen. 

Een duurzame garderobe waar je blij van wordt

Het boek geeft je meer meer informatie en inzicht over de vervuilende en mensonterende modebranche, maar ook over hoe je je kledingkast opbouwt en een (capsule) garderobe creëert die bij jou past en waar je blij van wordt. Daarnaast leer je hoe je je kleding verzorgt zodat je deze lang kunt blijven dragen en leer je bewust(er) kleding te kopen. Het resultaat? Een verantwoorde (en vooral duurzame) garderobe zonder dat je je eigen stijl of plezier hoeft in te leveren.

A sustainable wardrobe staat boordevol inspiratie, is full color opgemaakt met illustraties en foto's en wordt duurzaam gedrukt.

Stephanie van den Sigtenhorst: “I always like to compare fast fashion to bad boys. They look oh so attractive at first, but they're not that great after all.”

Over de auteur 

Auteur Stephanie van den Sigtenhorst (1992) zag het belang van duurzaamheid groeien tijdens haar opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute. Na haar studie was werken bij een duurzaam merk dan ook een logische vervolgstap.

Stephanie weet dan ook als geen ander hoe de modewereld in elkaar zit. Let's Talk Slow is haar online platform waarop ze inspiratie deelt voor bewuste en duurzame keuzes in de mode-industrie. Het is haar missie om zo samen stap voor stap de wereld een klein beetje beter te maken.

Lees ook:  Een fashionable cadeau voor je partner

Stephanie is geselecteerd voor de Duurzame Jonge 100. Deze lijst bestaat uit jonge changemakers in Nederland die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Deze koplopers zijn een bron van inspiratie voor elkaar en voor de gevestigde orde.

A sustainable wardrobe | Maak met jouw outfit het verschil | Stephanie van den Sigtenhorst | 9789021577272 | 20 euro | ISBN E-book 9789021577289 (9,99 euro) 

Een voorproefje van het boek vind je hier.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De zomertrends van 2022

Tips om er goed uit te zien op een foto

Een ontspannen verhuizing

5 tips om zelfverzekerder te zijn in een bikini

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings