DYI: step-by-step rommelige lage paardenstaart

22/05/2020
927
paardenstaart

Eigenlijk bedoelde haarstylist Juanmy Medialdea deze step-by-step als een lekker ‘messy’ bruidskapsel, maar wij vinden ‘m ook prima kunnen voor minder feestelijke dagen. En eh, anders maak je er toch gewoon lekker je eigen feestje van?

Rommelige lage paardenstaart, stap 1

Bereid het haar voor met een krultang (bij voorkeur met een diameter van 38 mm, maar kleiner of groter kan natuurlijk ook) om subtiele golven door het hele haar te creëren. Borstel het haar, voeg een beetje glans toe en je bent klaar om aan de slag te gaan!

Stap 2

Separeer het haar aan de voorkant, neem een sectie van de bovenkant, maak er een paardenstaart mee die je vastmaakt met een elastiekje. Maak het haar een beetje rommelig, deze look is niet al te netjes bedoeld.

Stap 3

Gebruik haarstokjes (eetstokjes, oftewel chopsticks van de Chinees kunnen ook. Heb je die niet, dan kun je altijd een stel potloden gebruiken) en haarspray om definitie in de bovenste sectie van het haar aan te brengen.

Stap 4

Als de haarspray droog is, verwijder je de haarstokjes (je ziet gelijk al resultaat!). Draai wat haar om het elastiekje van de paardenstaart.

Stap 5

Neem een sectie van iedere kant van het hoofd en laat ze aan de achterkant, in het midden, samenkomen. Maak vast met een elastiekje en draai wat haar om het elastiekje heen.

Stap 6

Herhaal stap 5, maar dit keer twist je de secties die je samenvoegt.

Stap 7 

Breng de rest van het haar samen in je paardenstaart en breng een sluier of een haarsieraad aan indien gewenst (met een simpel lint bereik je ook al een heel leuk effect).

Haar: Juanmy Medialdea

Fotografie: Santo Palomo

MUA: Sergio Peña

Styling: Juanmy Medialdea 

Modelling Agency: Nofuentes models

In de stemming voor een feestje? Dan hebben we nog wel een leuke step-by-step voor je haar.

Lees ook:  Ben jij klaar voor grijs haar?

Kun je nog even niet terecht bij de kapper, of wil je liever nog even niet naar de kapper, maar heb je geen inspiratie meer voor wat je met je haar kunt doen? Geen nood, hierbij een originele, maar toch simpele step-by-step voor jouw lange lokken.

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings