De zomermode van 2022

20/04/2022
832
meisjeskleding

Met de jaren veranderd de mode drastisch. Kijk maar naar de kleding in de jaren 70 en naar de kleding van de jaren 2000, daar zul je een groot verschil tussen zien. De mode van elk jaar kan meestal al van tevoren voorspeld worden, maar er komt wel steeds iets nieuws bij. Tegenwoordig zien we wel steeds meer van de mode van toen. Kleding die in de 90’s gedragen werd is nu weer helemaal “in”. Dit jaar is zeker weer een mooi jaar qua mode want de trends zijn écht om te smullen! Na het lezen van deze blog ben je helemaal klaar voor de zomer.

 

Kleur

Kleur, kleur en nog meer kleur, dat is waar deze zomer voor staat! Hoe meer kleur in je topjes, jurkjes, broeken, hoe beter. De donkere kleding van de herfst haal je uit de kast en de zomerse felle kleuren mogen er in. Welke kleur maakt dan ook niks uit, dat kan felroze zijn, kanariegeel of cyaanblauw, niets is te gek.

meisjeskleding

Mom jeans

Do you want to rock the mom-look? Ga dan voor de mom jeans! Mom jeans zijn op dit moment een groot deel van de mode. Een mom jeans is een jargon voor damesjeans met een vrij hoge taille. Deze jeans werden dan ook al geïntroduceerd in de jaren 80 en werden in de jaren 90 door vele vrouwen gedragen. Ze zitten heel comfortabel doordat ze een lossere fit hebben. Deze broeken werden dan ook echt gezien als echte meisjeskleding, maar deze meisjeskleding is nu zeker geschikt voor iedereen!

 

Body-jewelry

Behalve je oren, nek en vingers mag de rest van je lichaam ook wel een diamantje dragen. Body jewerly, oftewel lichaam sieraden, worden door steeds meer mensen gedragen. De zomer is dan ook het perfecte seizoen om deze sieraden te laten shinen doordat het meestal rond de buik wordt gedragen, rondom de borsten en om de benen, en in de zomer is het daar warm genoeg voor.

 

Oversized

Het is al een jaar in de mode, maar toch blijft de oversized look een populair ding. Denk bij oversized aan bloezen, truien, hoodies, T-shirts van twee maten te groot. De oversized look wordtgezien als streetwear die bijvoorbeeld door skaters vaak gedragen wordt. Ook deze outfits zijn weer terug gekomen aangezien ze in de jaren 2000 vaker gedragen werden. Een grappig feitje over de oversized kleding is dat bekendheden vaak oversized op straat dragen zodat ze niet zo snel herkend worden.

meisjeskleding

Lees ook:  Kleding trends door de jaren heen

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings