De voordelen van een haar- en beautysalon in één

11/06/2020
932

Met The Hair and Beauty Studio is een droom van Micky in vervulling gegaan. “Ik vind allebei de vakgebieden even leuk en uitdagend en wilde ze graag combineren. Het is geweldig dat ik nu de kans heb om dat op deze fijne locatie te kunnen doen. Ik heb in dit luxe sportcomplex al jaren een salon voor haarverzorging en sinds oktober vorig jaar ook een voor huidverbetering. De afwisseling is super leuk en voor klanten is het ideaal dat ze hier alles onder één dak vinden.”

The Hair and Beauty Studio Hoofddorp

Zowel de kapsalon als de beautysalon hebben een moderne uitstraling.

Gezellige salon

Health City is een groot sportcomplex midden in een nieuwbouwwijk van Hoofddorp. Naast sportfaciliteiten zijn hier ook een sauna, een fysiotherapeut, een mondhygiënist en een kidsclub gevestigd en er is een mooi restaurant voor lunch en diner. Mensen komen hier niet alleen om te sporten, maar ook voor de gezelligheid. In de centrale hal staan lange koffietafels waar mensen met elkaar afspreken of na afloop van een sportsessie nog even blijven hangen. Micky kent de vaste bezoekers van het sportcomplex bijna allemaal persoonlijk. “Veel mensen komen even een praatje met me maken. Ik werk alleen, maar met zoveel vaste gasten en professionals die hier ook werken, voelt het alsof ik heel veel collega’s heb. Ik heb een vaste klantengroep die al jaren bij mij in de kapsalon komt en een aantal van hen komt nu ook voor huidbehandelingen naar de salon. Het vertrouwen is er al, dat scheelt natuurlijk. Daarnaast merk ik dat ik een nieuwe klantengroep erbij krijg die echt komt voor de huidverbeterende behandelingen.”

Totaalpakket

The Hair and Beauty Studio valt op door de professionele en hippe uitstraling. De twee salons zijn modern en licht ingericht, met hier en daar zwarte accenten. Zowel mannen als vrouwen komen er,  jong en oud. “Ik heb niet een bepaalde doelgroep, maar juist een heel gevarieerde. Iedereen is hier welkom. Naast haar- en huidverzorging en huidverbetering doe ik ook permanente make-up, wimper- en wenkbrauw styling, manicure en pedicure. Ik bied echt een totaalpakket.”

The Hair and Beauty Studio Hoofddorp

Micky Zweedijk is eigenaar van The Hair and Beauty Studio in Hoofddorp.

Behandeling op maat

Persoonlijke aandacht staat bij Micky centraal. Iedere klant krijgt een behandeling op maat. In de beautysalon werkt Micky met de huidverzorgingsproducten van Décaar. Ze heeft bewust voor dit merk gekozen vanwege de vele mogelijkheden en de bekende algenpeeling“Ik zocht een merk waarmee je echt huidverbeterend kunt werken. Ik sta voor kwaliteit en resultaat, daar komen mijn klanten voor.”

Alles onder één dak

Voor klanten is het super makkelijk dat Micky zowel een kapsalon als een beautysalon heeft. “Doordat ik alles onder één dak aanbied, zie je dat mensen combinaties gaan boeken. Dus een knip- en/of verfbeurt gevolgd door een gezichtsbehandeling of een manicure en pedicure. Ze zijn er dan toch! Ook zie je dat mensen er echt een dagje uit van maken: eerst lekker naar de sauna van Health City en vervolgens naar mijn salon voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Ik doe ook veel bruidjes. Die kunnen hier voor alles terecht omdat ik ook bruidskapsels en visagie doe. Ik kan een complete look maken en iemand van top tot teen verzorgen.”

www.thehairandbeautystudio.nl

Tekst: Saskia Petit

Noot van de redactie: Deze reportage is tot stand gekomen voor de verplichte sluiting en aangepaste openingsvoorschriften van salons tijdens de coronacrisis.

Lees ook:  Oxytocine, het knuffelhormoon

In het sfeervolle en luxe sportcomplex Health City in Hoofddorp is The Hair and Beauty Studio gevestigd. Micky Zweedijk runt hier al zeven jaar een kleine maar professionele kapsalon en sinds acht maanden ook een beautysalon. Mensen mooier maken, dat is haar passie. Of het nu om haarverzorging gaat of om huidverbetering.

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings