All you need is...een goede deodorant!

30/07/2019
777
deo

Eerlijk is eerlijk, ik kan echt niet zonder deodorant (vind ik zelf). Ik gebruik dan ook al jaren de allersterkste (en daardoor duurste) versies van de verschillende merken. So far, so good. 

Aluminium in deodorant?

Eerlijk gezegd heb ik me ook nooit echt afgevraagd welke stoffen deze deo’s bevatten. Al las ik natuurlijk genoeg artikelen over aluminium in deo en dat dit niet echt lekker schijnt te zijn voor je gezondheid. Best gek eigenlijk, want als het op voeding aankomt, let ik enorm op wat ik eet, een enkele uitschieter daargelaten.

Testen

Toen mij daarom werd gevraagd om een deodorant te testen (hallo, een deodorant, niet echt het meest sexy verzorgingsproduct!), had ik daarom mijn twijfels. Maar hé, ik ben de beroerdste niet, dus kom maar door!

Biologische ingrediënten

Deze deodorant is van het merk Miracles by Stella. Officieel is de naam Frisse Dag Deodorant stick. Deze stick bevat zoveel mogelijk biologische ingrediënten. De geur en de werkstoffen van pure essentiële oliën vormen de basis van deze productlijn, die verder wordt aangevuld met kruidenextracten. Nou ja, dat klinkt best oké, maar werkt het ook? Kort maar krachtig: ja, het werkt. 

Meer dan 30 graden

En laat ik die deodorant nou ook nog eens in zo ongeveer de heetste weken van het jaar hebben getest. Onder verschillende omstandigheden. Paar uur fietsen, lopen met de hond, dag op kantoor terwijl het erg warm was (zowel binnen als buiten), toen de stroom uitviel thuis (trap op, trap af, trap weer op en weer af bij meer dan 30 graden) dus ja, dan mag je best zeggen dat het een echte test is geweest. 

Frisse pepermuntgeur

En heeft de deodorant de test doorstaan? Ja, dat heeft het. Op warmere moment rook ik ‘m ook. Niet vervelend, want als de deodorant ‘aan het werk gaat’, komt er een frisse pepermuntgeur vrij. Een beetje alsof er iemand naast je staat die zijn tanden net heeft gepoetst, subtiel, maar lekker fris.

Beste vriend

Dus, zoek je nog een goede deo, gemaakt van natuurlijk ingrediënten die je ook onder heftige omstandigheden niet in de steek laat? Dan is de deoroller je beste vriend.

Deodorant is een onderdeel van de dagelijkse huidverzorging, wil je nog meer weten wat daar toe behoort? Klik dan hier.

Lees ook:  Top 5 mooiste make-up looks voor dit najaar

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke mode bestellen vrouwen het meest online?

Dit betekent het symbool op jouw beautyproducten

Hoe verzorg je de huid rond je ogen?

Bordspellen en de voordelen voor de geestelijke gezondheid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings