5 producten die goed zijn voor je baard

07/07/2022
2394
beste baardtrimmer

Het is een flink proces wanneer je een volle baard wilt groeien. Het kost tijd, geduld en doorzettingsvermogen. Daarbij is verzorging ook erg belangrijk. Je zult er veel moeite in moeten steken zodat het gewenste resultaat behaald wordt. Niet alleen tijd, geduld en doorzettingsvermogen is ervoor nodig, maar ook goede producten. Met goede producten kom je al een heel eind. Weet je nog niet precies welke je producten het beste kunt aanschaffen en gebruiken? Dan raden we je aan om het onderstaande lijstje eens goed door te nemen!

Baardolie

Baardolie kan gebruikt worden wanneer je al een paar millimeter aan baardharen hebt. Baadolie is erg goed voor het hydrateren van de baardharen. Zoals je misschien wel al weet is baardhaar is stuk dikker en grover dan hoofdhaar, daardoor kunnen baardharen wel wat extra verzorging gebruiken. Baardolie helpt daar heel erg bij. Als je graag voor een volle en stevige baard wil gaan, is baardolie zeker aan te raden.

beste baardtrimmer

Baardtrimmer

Als je een baard goed in vorm wilt houden is een baardtrimmer zeker aan te raden. Je hoeft dan niet de aller beste baardtrimmer te hebben, maar hoe beter de baardtrimmer, des te beter het resultaat. Een goede baardtrimmer zorgt ervoor dat de baard compleet en gelijkmatig is. De kleine haartjes die uitschieten kun je dan trimmen zodat het er netjes uit ziet. Het trimmen zelf gaat meestal snel en secuur, je moet er alleen even inkomen hoe hij het beste voor jou werkt. Uiteindelijk raden we je wel aan om voor de beste baardtrimmer te gaan, zodat je er wel chique bij kunt lopen!

Baardbalsem

Baardbalsem kun je zien als een soort conditioner. Conditioner wordt vooral veel door vrouwen gebruikt na het wassen met shampoo. De conditioner zorgt ervoor dat de haren zacht en glanzend worden. Baardbalsem is ook zoiets, alleen gebruik je dit niet voor te wassen, maar voor te stylen. Baardbalsem hydrateert net zoals baardolie, maar het verzacht ook de baardharen. Baardbalsem kun je dus als laatste in je routine gebruiken voor vorm te geven aan de baard, dit zal vrijwel de hele dag blijven zitten.

beste baardtrimmer

Baardwax

Baardwax kun je vergelijken met baardbalsem. Net zoals de baardbalsem kun je met baardwax je baard stylen en vorm geven, alleen is baardwax nóg steviger als baardbalsem. De baardwax geeft ook extra voeding aan de baardharen en zorgt voor een fijne en frisse geur. Het is dus eigenlijk een kwestie van uit proberen wat het beste voor je baard is, baardbalsem of baardwax, maar ze zijn beide zeer aan te raden!

Lees ook:  'Langste Eyelashes' en andere beauty Guinness World Records

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Seizoensgebonden make-up look voor je bruiloft

De voordelen van shilajit voor vrouwen

Hoe verminder en verwijder je rimpels, onze tips!

Dikker haar krijgen? Dit is de ultieme gids!

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings