4 tips voor het perfecte moederdagcadeau

01/05/2019
313
moederdagcadeau

Ben je op zoek naar een leuk moederdagcadeau? Dan hebben wij hieronder 4 dingen op een rijtje gezet die jij je moeder kan geven. Van een heerlijke schoonheidsbehandeling tot overheerlijke chocolade. Op welke manier wil jij je moeder verwennen?

  • Trakteer je moeder en jezelf op een behandeling Soin Beauté Radieuse van 45 minuten bij jouw favoriete Maria Galland Paris schoonheidsinstituut. Een win-wincadeau. En je doet iets gezelligs met je moeder én je krijgt een heerlijke facial.
  • Gaat je moeder binnenkort op vakantie? Dan kun je haar een Trousse Beauté Radieuse cadeau doen met daarin de travel size producten 340 Sérum Lumin’Eclat, 360 Crème Lumin’Eclat en 522-51 Mascara Super Extension.
  • Boek een make-upsessie voor je moeder en jezelf en geef haar achteraf de nieuwe make-up look ‘Un matin de printemps à Paris’ cadeau.
  • Of verras je moeder met de speciale Tony chocolonie geschenkdoos, bestaande uit heerlijke chocolaatjes met een lieve tekst op de geschenkdoos. Geschenkdozen zijn slechts in een beperkt aantal hoeveelheden beschikbaar

Hopelijk heb je na deze tips wat inspiratie voor een moederdagcadeau! Zorg ervoor dat je je moeder in het zonnetje zet, op welke manier dan ook! Waarschijnlijk waardeert ze alles zolang je er maar aan gedacht hebt! Fijne moederdag.

Lees ook: Maak Moederdag extra speciaal: met deze leuke ideeën

Lees ook:  De invloed van bacteriën op onze gezondheid

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Top 10 beste bodylotion

Op deze manieren blijf jij lekker warm in de herfst en winter

Zo verleng je de houdbaarheid van je make-up

Welke jurkjes zijn een must-have voor in je kast?

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings