Onze favoriete skincare merken: waarom wij ze telkens weer kiezen

21/11/2023
444
Onze favoriete skincare merken

Als beauty liefhebbers weten we maar al te goed hoe belangrijk het is om goed voor onze huid te zorgen. Je huid is immers hét visitekaartje en verdient de beste zorg. In de skincare wereld hebben we een aantal favoriete merken die we telkens weer kiezen. Onze favoriete skincare merken delen we graag met je. We gunnen je uiteraard ook een geweldige skincare routine! Dus, leun achterover, en laat je inspireren om je eigen skincare routine te verbeteren!

Paula’s choice: onze all time favorite!

Een van onze favoriete skincare merken is Paula’s choice. Sommige bedrijven gebruiken merkloyaliteitsplatformen als die van neoday, om men loyaal te houden aan hun merk. Voor dit merk is dat absoluut niet nodig! Paula’s choice is een enorm gewaardeerd merk in de skincare wereld. Een van de redenen waarom we dit merk blijven kiezen is om hun toewijding aan onderzoek. Als je voor dit merk kiest weet je zeker dat de producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. De producten zijn dan ook klinisch bewezen. Dit is een van de voornaamste redenen dat ons vertrouwen in het merk geeft. Doordat de producten klinisch zijn bewezen zie je ook daadwerkelijk resultaat!

Bovendien vermijdt het merk het gebruik van overbodige ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan onnodige toevoegingen zoals geurstoffen en kleurstoffen. Hierdoor zijn de skincare producten van Paula’s choice geschikt voor de meest gevoelige huidtypen. Hier houden we natuurlijk van! Wat ook fijn is aan dit merk is dat het transparant is als het gaat om de ingrediënten die erin zitten.

Revamin tegen Acne

Omdat we acne vaak terug zien komen als veelvoorkomend huidprobleem hebben we onderzoek gedaan naar goede oplossingen. Hieruit blijkt dat de acne crème van Revamin enorm goed werkt tegen ontstekingen zoals acne. Het is dan ook een van onze favorieten. Zodra je de crème dagelijks gebruikt merk je al gauw verschil. Je merkt namelijk dat rode vlekjes, grotere onzuiverheden en acne sneller minder worden. Het is daarmee een geweldige crème tegen alle onzuiverheden, maar vooral acne!

Revamin Acne Cream

Het heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen
Vermindert de productie van talg
Hydrateert de huid diep
Versnelt wondgenezing
Het verbetert de conditie van de huid
Bestel nu!

Cosrx: korean skincare

Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat korean skincare enorm trending is. Een van de bekendste merken hierin is Cosr. Dit is dan ook een van onze favoriete skincare merken. Het merk heeft voornamelijk producten die zich richten op specifieke huidproblemen zoals acne, pigmentatie en onzuiverheden. De producten zijn niet voor niets trending, ze boeken enorm snel resultaat! We waarderen daarom hun focus op wat ertoe doet in skincare enorm.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

(1679)

Ammona

My holy grail! Moisturizing, long lasting hydration and gives an amazing glow! This has smoothed out my skin and improved my skin texture.

Werkt kalmerend en herstellend
Intense hydratatie
Bevat vitamines
Bekijk de prijs bij bol.com

La Roche-Posay

La Roche-Posay is een merk dat zich echt richt op de gevoelige huid. Hun hoge reputatie hebben ze dan ook te danken aan hun milde, resultaat gevende producten. Wat dit merk écht onderscheidt is dat ze nauw samenwerken met dermatologen. De producten worden vanuit de input van medische professionals ontwikkeld. Hierdoor wordt de juiste keuze gemaakt voor je huid en zie je gauw resultaat. Ook zijn de producten van La-Roche Posay vrij van parabenen en andere mogelijke irriterende stoffen. Dit merk is dus écht ideaal voor mensen met een zeer gevoelige huid. Heb je bijvoorbeeld last van roseca of eczeem? Dan kun je zeker vertrouwen op La Roche-Posay.

Lees ook:  Lipfillers: een trend met voor- en nadelen

Cerave

Een andere optie tussen onze favoriete skincare merken is het gebruik van de producten van cerave. Dit product is budgetproof en geeft je ook toonaangevende resultaten. Een van de kenmerken van het merk is het gebruik van ceramiden. Deze versterken de natuurlijke barrière van de huid. Dit maakt de producten perfect voor mensen met een droge huid of een verstoorde huid barrière. Bovendien hoeven skincare producten natuurlijk niet altijd duur te zijn. De producten zijn vriendelijk voor onze portemonnee en onze huid! Wat wil je nog meer?

Nu je kennis hebt kunnen maken met onze favoriete skincare merken hopen we dat deze jouw skincare routine ook verbeteren. Een stralende huid is een uitdaging, maar met deze merken bereik je dit zeker. Samen delen we onze liefde voor beauty en skincare!

Meer blogs lezen? Lees Hoe organiseer je het perfecte vrouwenweekend?

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Seizoensgebonden make-up look voor je bruiloft

De voordelen van shilajit voor vrouwen

Hoe verminder en verwijder je rimpels, onze tips!

Dikker haar krijgen? Dit is de ultieme gids!

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings