Natuurlijke huidverbetering bij De Groene Huid

30/01/2020
906
de groene huid

De Groene Huid in Bladel opende in augustus zijn deuren. “Groen is ook modern, stijlvol en chique. Dat wil ik hier laten zien", vertelt Robin enthousiast. "Veel producten bevatten ingrediënten waar sommige huiden niet goed tegen kunnen. Het resultaat ervan is dat zij huidklachten zoals eczeem of een extreem droge, gevoelige huid krijgen. Met de pure, natuurlijke producten van Absolution kan ik het huidprobleem onder controle krijgen of zelfs laten verdwijnen."

Opvallend detail

Wie De Groene Huid binnenstapt, komt als eerste in een mooie wachtruimte terecht. Daarachter ligt een grote ruimte waar een comfortabele behandelstoel staat, een balie, een grote vitrinekast, een hoek voor de make-upproducten en in het midden een grote tafel voor workshops en dergelijke. Op de vloer ligt een prachtige, visgraat eiken vloer. In totaal heeft Robin zo'n dertig vierkante meter tot haar beschikking. Klanten die in de stoel, liggen, kunnen door een groot raam in het plafond naar buiten kijken. "Dat vond ik wel een mooi, opvallend detail", lacht Robin. "Mijn instituut is ook een winkel. Ik verkoop allerlei natuurlijke en biologische producten zoals shampoo's, deodorants en zepen, ook online. Sommige klanten komen helemaal vanuit de Randstad hierheen om producten te kopen. Ze weten dat alles wat ik verkoop, ook echt groen en goed is en ik geef altijd persoonlijk advies. Ik ben heel kritisch op mijn assortiment. Ik verkoop onder meer producten van de merken Zeeplokaal, Loveli, Sunday Brush (zonnebrandpoeder), make-up van Creative Cosmetics en kinderproducten van SMPL. Binnenkort krijg ik ook producten van Zuii (vloeibare foundations) en Bambaw binnen (wasbare wattenschijfjes). En wie weet wat er nog allemaal op mijn pad gaat komen!" 

Wimperextensions

Naast huidverzorging zet Robin ook wimperextensions, een grote passie van haar. "Zoiets verwacht je misschien niet in een salon met alleen maar natuurlijke producten, maar het past heel goed bij mij. Ik ben enorm perfectionistisch en een pietje precies. Ik vind het geweldig om mensen van mooie, natuurlijk ogende wimperextensions te voorzien. Het is juist mijn doel om het eruit te laten zien alsof het geen kunstwimpers zijn. Mijn klanten krijgen vaak de vraag welke mascara ze gebruiken omdat de wimpers er zo mooi en natuurlijk uitzien! Klanten vinden het geweldig, juist vanwege de natuurlijke look die ik creëer. Ik heb klanten die vanuit Amsterdam komen om bij mij extensions te laten zetten.

Wereldkampioenschappen 

Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan de wereldkampioenschappen wimperextensions, de lashworldcup. Aangezien ik niet voor een baas werk en geen feedback ontvang, wilde ik door hieraan deel te nemen kijken hoe ik mijn werk kon verbeteren. En ik werd derde, haha! Ik geef er nu ook les in met de producten en medewerking van de firma Lashtag. De doelgroep in mijn salon bestaat uit vrouwen tussen de veertig en zestig jaar, en ze hebben bijna allemaal deze extensions. Het is iets waarmee ik me onderscheid. Wie eenmaal binnen is voor extensions, komt na verloop van tijd ook voor mijn behandelingen. Het is een mooie manier om nieuwe klanten aan te trekken."

Tekst: Saskia Petit, foto’s: Ingezoomd fotografie

Lees ook:  Wat slaap kan betekenen voor je huid

Wie op zoek is naar professionele huidverbetering met natuurlijk producten, zou eens een bezoek kunnen brengen aan huidverzorgingsinstituut De Groene Huid in Bladel. Een groen huidconcept met een urban chique look. De Groene Huid staat voor huidverbetering met natuurlijke en biologische producten. Eigenaar Robin van Hoof (30) richt zich hoofdzakelijk op probleemhuiden, maar ook op anti-aging. Alle behandelingen zijn manueel.

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings