Voordelen van een zonnebril met neussteuntjes

02/05/2023
797
Zonnebril met neussteuntjes

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe zonnebril, ontdek je snel genoeg dat het aanbod groot is. Dit is zeker het geval als je jouw zoektocht online begint. Zonnebrillen verschillen niet alleen in prijs en uitstraling van elkaar, maar ook qua draagcomfort. Zo heeft de ene zonnebril bijvoorbeeld neussteuntjes, terwijl de andere dit niet heeft. Want hoe kies je de perfecte zonnebril? Hier lees je wat de voordelen van een zonnebril met neussteuntjes zijn.


Zonnebril staat altijd recht

Iedereen heeft wel eens het idee dat een zonnebril niet helemaal recht staat. Dit kan komen doordat de bril niet goed afgesteld is, maar het kan ook aan je gezicht liggen. Geen enkel gezicht is namelijk symmetrisch, waardoor het al snel lijkt alsof een zonnebril scheef op je gezicht staat. Kies je voor een zonnebril heren met neussteuntjes? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Als je deze steuntjes op de juiste manier afstelt, lijkt het namelijk alsof een zonnebril recht staat. Wanneer je een zonnebril zonder neussteuntjes koopt, is het een stuk lastiger om ervoor te zorgen dat je bril niet scheef lijkt te staan.

Minder last van afglijden

Het is behoorlijk vervelend als een zonnebril constant van je neus glijdt. Je moet hem dan namelijk iedere keer weer terugdrukken naar de juiste positie. Wanneer dit af en toe voorkomt, vind je het waarschijnlijk niet zo erg. Het wordt een ander verhaal als je bril om de haverklap naar beneden glijdt. Wil je dat je zonnebril op de juiste hoogte blijft zitten? Koop dan een zonnebril met neussteuntjes. Wanneer je de steuntjes goed afstelt, rusten ze op je neus. Hierdoor glijdt een zonnebril minder snel naar beneden.

Afstellen van een zonnebril is makkelijker

Een derde voordeel van een zonnebril met neussteuntjes is dat het (opnieuw) afstellen van de bril makkelijker is. Wanneer de zonnebril niet lekker meer zit, stel je de neussteuntjes iets bij. Glijdt je Tom Ford zonnebril de laatste tijd steeds vaker van je neus af? Druk de steuntjes dan iets naar binnen. Gebruik hiervoor je duimen terwijl je de zonnebril met twee handen vasthoudt. Als een zonnebril te strak op je neus zit of tegen je slaap drukt, duw je de neussteuntjes juist iets naar buiten.

Ook in siliconen variant

Neussteuntjes van zonnebrillen worden standaard gemaakt van een hard materiaal. De meeste mensen hebben hier geen last van, maar een enkeling vindt de steuntjes te hard. Geldt dit ook voor jou? Dan betekent dit niet dat je een zonnebril zonder neussteuntjes moet kopen. Je kunt namelijk ook voor een zonnebril met siliconen neussteuntjes kiezen. Doordat dit materiaal zachter is, zit een zonnebril waarschijnlijk een stuk comfortabeler. Doordat de steuntjes voorzien zijn van een antislip-laag, hoef je niet bang te zijn dat de bril van je neus glijdt.

Lees ook:  Houd jezelf warm met deze outfit tips voor de koude dagen

Lees ook: De must-haves voor items voor komende zomer, naast een zonnebril staan hier ook nog andere producten in die je moet hebben voor de zomer! Heb jij last van hooikoorts in de zomermaanden? Lees dan deze blog.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Seizoensgebonden make-up look voor je bruiloft

De voordelen van shilajit voor vrouwen

Hoe verminder en verwijder je rimpels, onze tips!

Dikker haar krijgen? Dit is de ultieme gids!

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings