Tips om een summer body te creëren

28/11/2022
442
summer body

Het duurt nog wel even voordat het zomer is, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het creëren van je summer body. Het is namelijk niet iets wat je zomaar de een op de andere dag kunt krijgen. Er zijn verschillende challenges en sapjeskuren die beweren deze resultaten binnen enkele weken te behalen, maar daar klopt niets van. De enigste manier om een summer body te krijgen en te behouden is door lange termijn denken, plannen en bewustwording. Om die reden geven wij in deze blogs een aantal tips over hoe jij je summer body kunt behalen!

Gebalanceerde voeding

Om je uiteindelijke doel van een summer body te behalen, is het letten op je voeding cruciaal. We vinden het allemaal wel eens lekker om te ontbijten met een croissantje of ’s avonds op de bank wat chips te eten, dit hoef je ook niet te laten! Maar let wel in het algemeen wel op wat je binnenkrijgt. Hierbij is vooral belangrijk dat je kijkt naar de voedingswaardes en de hoeveelheid die je eet. Eten dat veel vitamines bevat zoals groenten en fruit zijn altijd een goede toevoeging aan je eetgewoontes.

Naast het letten op de voedingswaarde, is voldoende drinken ook een belangrijke toevoeging aan je dagelijkse gewoontes. De aan te raden hoeveelheid water is 2 liter per dag. Is water niet je favoriete drankje? Probeer het wat lekkerder te maken door er wat fruit zoals citroen in te doen. Hierdoor krijgt je water een lekker smaakte waardoor het wellicht gemakkelijk wordt om te drinken. Probeer zo veel mogelijk water te drinken en laat suikerhoudende drankjes staan.

Duik de sportschool in

Om een summer body te krijgen is voeding alleen niet genoeg. Om je uiteindelijke doel te behalen is sporten een groot onderdeel hiervan. Je kunt thuis sporten, maar de aanschaf van alle apparatuur is redelijk prijzig. Daarom is het verstandig om een abonnement te pakken bij je lokale sportschool. Overal in de buurt is wel een sportschool aanwezig. In grotere steden heb je zelfs keuze uit verschillende sportscholen. Een sportschool in Nijmegen vinden is hierdoor een gemakkelijk opgave door het grote aanbod wat aanwezig is.

summer body

In de sportschool kun je aan de slag gaan met verschillende onderdelen om te werken aan je summer body. Een goed onderdeel om mee te beginnen is cardio. Cardio is de ideale manier om vet mee te verbranden. Er zijn in de sportschool ook meerdere manieren om cardio te doen. Je kunt op de loopband joggen, trainen op de crosstrainer, roeien of zelfs touwtje springen. Om voor de sportschool al in de stemming te komen voor cardio, kun je te voet of met de fiets naar de sportschool gaan.

Om ervan verzekerd te zijn dat jij je doel voor de perfecte summer body behaald, is het benodigd om wat tijd te investeren in krachttraining. Krachtraining is de manier om meer spiermassa aan te maken en die spieren die je aanmaakt verbranden zelfs in rust calorieën. De krachttraining gaat er ook voor zorgen dat je net wat strakker uit gaat zien en dat is natuurlijk wat we willen bij een summer body. Als je niet weet waar je moet beginnen, is het mogelijk om bij een sportschool te vragen aan personeel of ze je kunnen helpen. Zij kunnen uitleg geven over verschillende oefeningen die goed zijn om jouw doel te behalen. Hiervoor kunnen zij eventueel een schema voor opstellen als je dat graag wilt.

Lees ook:  'Langste Eyelashes' en andere beauty Guinness World Records

Hopelijk kunnen wij je met deze tips helpen om de perfecte summer body te behalen. Wil je meer informatie over gezond gewicht verliezen? Lees dan onze blog over mindful eten en afvallen.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings