Mystery massage in Heemstede

04/08/2020
763

Collega Femke nam dit keer de proef op de som bij Stella Maris in Heemstede. Ze boekte daar een rug- en schoudermassage, aangevuld met acupunctuur. Ze betaalde 65 euro voor een uur. Haar ervaring? Lees zelf….

Massage bij Stella Maris in Heemstede

De praktijk is gevestigd in een oude meelfabriek en er zijn meerdere bedrijven in gevestigd. Ik kom binnen in een algemene ruimte met mooie zithoek en open keuken. Als ik hier zou kunnen wonen, had ik direct mijn koffers gepakt. 

Het ontvangst

Ik druk op de bel bij de voordeur en ik word verwelkomd door de masseur. In verband met Covid-19 geven we elkaar geen hand en legt ze me uit wat haar maatregelen zijn. Ze is heel vriendelijk en duidelijk. Binnen in de praktijk zitten we op gepaste afstand en kan haar mondbescherming af.  

De intake

De intake die volgtis heel uitgebreid. Ze vraagt niet alleen naar mijn klachten, maar ze vraagt door en ik vertel haar dingen waar ik mezelf over verbaas. Zo erg voel ik me dus bij haar op mijn gemak. Ik leg uit dat ik erg gespannen ben en dat zelfs mijn kaken helemaal op slot zitten van de stress. Ze past haar behandeling hier feilloos op aan en breidt de massage uit zodat ze ook mijn hals en kaaklijn mee kan nemen.

De praktijk

Het is een hele ruime praktijk met uitgebreid plek voor het intake-gesprek en de massagetafel en nog steeds is er ruimte genoeg. Er hangen overal verwijzingen naar de Oosterse geneeskunde. De muziek is heerlijk. Niet te zweverig, maar heerlijk ontspannend. 

De massage

Gedurende de hele massage mag ik op mijn rug liggen, wat ik eerst verrassend vind. Ik denk dat ik me op deze manier niet kan ontspannen, maar vanaf het eerste moment zit ik in de relaxmodus. Zelfs met de acupunctuurnaaldjes die ze vakkundig aanbrengt. Ze masseert stevig en dat vind ik erg prettig. Mijn schouders worden goed aangepakt en vooral de trapezius heeft extra liefde nodig. Het zit zo vast dat ze aanraadt om binnen vier weken een vervolgafspraak te maken. Na mijn schouders neemt ze ook mijn hals en kaken mee. Ook mijn nek en hoofd worden niet overgeslagen. Ik vind het enorm jammer als de massage klaar is. Ze haalt de naaldjes eruit en tot slot krijg ik van haar nog een acupunctuurnaaldje in mijn oor aangebracht dat ik een paar dagen mag laten zitten. Dit kan ik dan af en toe stimuleren door het naaldje even aan te raken. 

Mijn oordeel

Ik vond het een hele bijzondere massage bij een heel kundige vakvrouw. Ik kan ook niet wachten om de overige massages te ervaren. Mijn volgende afspraak staat alweer gepland!

Er zijn natuurlijk vele soorten massages, ben je al bekend met ayurveda?

Lees ook:  Borsten tape: de uitkomst voor een verleidelijke look

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke mode bestellen vrouwen het meest online?

Dit betekent het symbool op jouw beautyproducten

Hoe verzorg je de huid rond je ogen?

Bordspellen en de voordelen voor de geestelijke gezondheid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings