Beautybedrijven waar je met crypto kunt betalen

13/04/2023
693
crypto

De opkomst van cryptocurrency heeft de manier waarom we zaken doen veranderd. Steeds meer bedrijven accepteren nu crypto als betalingsoptie, en beautybedrijven zijn daarop geen uitzondering. Als je je bezig houdt met crypto en op zoek bent naar nieuwe schoonheidsproducten, dan hebben we goed nieuws voor je. In deze blog gaan we kijken naar beautybedrijven waar je met crypto kunt betalen.

Wat is crypto precies?

Crypto is een digitale munteenheid die wordt beheerd zonder de hulp van een bank. Het werkt op een veilige manier en kan overal ter wereld worden gebruikt voor het kopen van dingen. Het heeft voordelen zoals snelle en veilige transacties en meer vrijheid bij betalingen.

Er zijn veel verschillende soorten cryptovaluta beschikbaar, waarvan Bitcoin de bekendste is. Andere populaire crypto's zijn Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en Dogecoin. Elk van deze crypto's heeft zijn eigen unieke kenmerken en toepassingen

Lush

Lush is een bekend beautymerk dat zich richt op natuurlijke producten en milieuvriendelijke verpakkingen. Het bedrijf accepteert nu crypto als betaalmiddel, waaronder Bitcoin en Bitcoin Cash. Als je wil weten wat momenteel de bitcoin koers is, klik dan hier. Zodat je weet hoeveel heerlijke bruisballen of zeepjes je kan kopen. Je kunt dus je favoriete Lush producten kopen met digitale valuta.

Beauty Bay

Beauty Bay is een online beautywinkel die een breed assortiment aan producten aanbiedt, van make-up en huidverzorging tot haarverzorging en nagellak. Het bedrijf accepteert sinds kort ook crypto als betalingsoptie. Je kunt dus betalen met Bitcoin, Bitcoin cash, Ethereum en Litecoin. Dit maakt het winkelen bij Beauty Bay nog toegankelijker.

KIKO Milano

KIKO Milano is een bekend Italiaans beautymerk dat zich richt op betaalbare en kwalitatieve make-upproducten. Het bedrijf accepteert ook crypto als betaalmiddel, waaronder Bitcoin en Ethereum. Hierdoor wordt het voor veel klanten nog gemakkelijker om de nieuwste make-up te kopen met digitale valuta.

Overstock Beauty

Overstock Beauty is een online retailer die zich richt op het aanbieden van hoogwaardige huidverzorgingsproducten tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf accepteert tegenwoordig crypto als betalingsoptie, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin cash. Overstock Beauty wil het de klanten zo gemakkelijk mogelijk maken, dit blijkt uit de vele betalingsmogelijkheden.

Pure spectrum

Dit is een beautybedrijf dat zich richt op CBD- samengevoegde huidverzorgingsproducten en supplementen. Het bedrijf accepteert nu crypto als betaalmiddel, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash. Hierdoor kunnen klanten hun favoriete CBD-producten kopen met hun digitale valuta, wat snel en veilig is.

De opkomst van cryptocurrency heeft het mogelijk gemaakt om op meer plaatsen dan ooit tevoren te betalen. Beautybedrijven zijn nu ook aan boord en accepteren crypto als betaalmiddel. Dit maakt het voor klanten nog gemakkelijker om hun favoriete beautyproducten te kopen. Als je op zoek bent naar de nieuwste make-uptrends of natuurlijke huidverzorging, hoef je nu niet meer te vertrouwen op traditionele betaalmethoden. Met crypto kun je snel en veilig betalen voor al je beautybehoeften. Hou het Crypto nieuws goed in de gaten, want er komen steeds meer beautybedrijven bij waar je met deze valuta kunt betalen.

Lees ook:  De voordelen van rode bietensap voor je huid

Lees ook over de blockchain technologie in de beautyindustrie.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings