Welke mode bestellen vrouwen het meest online?

18/04/2024
141
mode bestellen online

We bestellen tegenwoordig natuurlijk heel veel online, van boodschappen tot huishoudelijke artikelen. Mode ontkomt ook niet aan deze trend. Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om hun trendy mode online te bestellen, zoals bij Lascana, waar je écht alle soorten mode kunt bestellen. Wat kopen vrouwen nu het meest online als het gaat om kleding en accessoires? Wij geven je inzicht! 

1. Lingerie en ondergoed

Met stip op de eerste plaats staan lingerie en ondergoed, ook wel ondermode genoemd. Veel vrouwen vinden het namelijk toch nog ongemakkelijk om een lingeriewinkel in te lopen en op hun gemak te kijken naar wat er allemaal te krijgen is. Een groot deel van ons verkiest door alle mogelijkheden heen te kunnen scrollen op de bank en online mooie lingerie en ondergoed te bestellen.

Let wel op! Er kan redelijk wat verschil in maten zitten per ondergoed merk. Zolang jij dus weet welke maat jij nodig hebt (voor dat specifieke merk), kan er vrij weinig mis gaan!

2. Jurken voor elke gelegenheid

Op nummer twee staat de categorie; jurken. Veel vrouwen bestellen hun jurken online, of het nu gaat om casual jurken voor een gezellig dagje uit of om een formele jurk voor de gemiddelde dag op het werk. De belangrijkste reden hiervoor is dat er online gewoon veel meer keuze is dan in de fysieke winkel. Daarnaast is het ook zo dat jurken heel vaak precies vallen zoals de maat aangeeft, waardoor het risico dat de jurk te groot of te klein is afneemt. 

3. Schoenen

Schoenen behoren ook onder mode wat vrouwen vaak bestellen online. Online is er gewoonweg veel meer keuze dan in een fysieke winkel, plus in de meeste gevallen wijken de maten niet af van de standaard. En passen ze toch niet precies? Dan zijn ze makkelijk weer terug te sturen voor de juiste maat. Een andere belangrijke reden die vrouwen hebben om schoenen online te bestellen, is de prijs. Online schoenen, van hoge hakken tot sneakers, zijn online namelijk vaak goedkoper.

vrouwen mode bestellen online

4. Tops en blouses

Op nummer 4 staan tops en blouses. Deze kledingstukken behoren tot de basics die iedere vrouw in hun kledingkast moet hebben, en zijn dus een must-have. Dat gezegd hebbende, besteden veel vrouwen wat minder aandacht aan het uitkiezen van de basics en meer aandacht de kledingstukken die de outfit écht afmaken. Hierdoor vinden we het vooral vaak makkelijker om basics online te bestellen. 

5. Leggings, panty’s en maillots

Voor de leggings, panty’s en maillots geldt eigenlijk hetzelfde als voor de tops en blouses. In de meeste gevallen zien we deze kledingstukken als basics. We dragen er bijvoorbeeld een leuke jurk of rok overheen, en daar wordt de aandacht vooral naartoe getrokken. Daarnaast gaat het om flexibele, elastische kledingstukken die eigenlijk altijd wel goed zitten. Passen is dus voor de meeste vrouwen niet heel belangrijk. 

Lees ook:  Dé sieraden trends voor het nieuwe jaar

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Seizoensgebonden make-up look voor je bruiloft

De voordelen van shilajit voor vrouwen

Hoe verminder en verwijder je rimpels, onze tips!

Dikker haar krijgen? Dit is de ultieme gids!

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings