Salon in beeld: Make-up Your hair, Bloemendaal

09/09/2019
495
kapsalon Bloemendaal

Het is gezellig bij Make-up your hair in Bloemendaal. De eigenaresse Helena van den Berg doet alles alleen. Of het nu het haar is of de nagels of de voeten, Helena is your woman. Bijna drie jaar geleden opende ze haar salon. Dit was eerst alleen een kapsalon. Speciaal voor de kerst had ze een nagelstylist ingehuurd om haar klanten iets extra’s te kunnen bieden. Dit werd zo goed ontvangen dat ze voor vast een nagelstylist in dienst wilde nemen. Maar helaas werd zij ziek. “Ik was sowieso al bezig met de opleiding voor nagelstylist, want ik wilde haar kunnen vervangen als dat nodig was. Dit moest dus sneller dan verwacht. Ik volgde hierna nog extra opleidingen voor voeten en harsen en zodoende kon ik een compleet aanbod aanbieden. Juist die afwisseling maakt mijn werk zo leuk.”

Passie

Dat Helena haar werk leuk vindt, blijkt uit alles. Haar verhalen, enthousiasme, passie voor het vak, maar vooral haar aanstekelijke lach zijn inspirerend. Het zijn vooral veel koppels die samen komen. Niet alleen stelletjes, maar moeders met dochters, vriendinnen, vaders met hun kids. “Het is altijd gezellig in de salon”, lacht Helena.

Behandeling

Als ik vraag wat ze allemaal kan met mijn nagels, laat ze me voorbeelden zien. De mooiste kleuren komen voorbij en verschillende bakjes met folies en items voor de mooiste nail artDe keuze is enorm en ze vertelt uitgebreid wat er mogelijk is. Samen kiezen we een kleur en folies en dan gaat ze aan de slag. Het resultaat is geweldig (én bleef drie weken perfect zitten!). Vervolgens zijn mijn voeten aan de beurt. Ik mag op een stoel zitten die omhoog gaat. In plaats van zittend, werkt Helena staand en dit geeft een hele andere dynamiek. De voetbehandeling die volgt kan ik aan iedereen aanraden. Eelt wordt (pijnloos) verwijderd, nagelriemen verwijderd, mijn nagels prachtig gevijld en met gel polish gelakt en tot slot krijg ik een heerlijke massage.


Kinderfeestjes

Helena geeft aan dat ze ook kinderfeestjes organiseert in haar salon. “De Diva party is erg populair. Haren worden gevlochten, glitters aangebracht, nagels worden gelakt en er is een knutselhoek waar de naam van de jarige wordt geknutseld. Dat is voor bij de foto die later gemaakt wordt. Er kan ook taart gegeten worden, zodat het allemaal op één locatie is. Dat vinden veel ouders fijn, want… geen troep.” 

Zoek je een salon waar je van top tot teen behandeld kan worden of wil je een te gekke locatie hebben voor een kinderfeestje? Make-up your hair is er een voor op de nominatielijst.

Make-upyourhair.com

Lees ook:  Zo lijken je nagels langer

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings