Hoe je intens kan genieten van het leven

24/02/2023
317
intensief genieten van het leven

Het leven is vrijwel het belangrijkste bezit wat wij als mens hebben. Het is enkel van jou, jij beslist hoe je het invult en het is aan jou om hier intens van te genieten. Natuurlijk, iedereen doet dit op een andere manier. Echter soms kan je hier en daar wat inspiratie gebruiken over hoe je nou nét dat beetje extra plezier uit je alledaagse dingen haalt. Want wees eerlijk: het leven is toch leuker met een glimlach? In deze blog geven we je met liefde wat tips mee hoe je bepaalde dingen nét wat anders kan doe om intens te kunnen genieten van het leven!

Zet muziek op waar je blij van wordt!

We gaan je geen genre opdragen, want iedereen wordt blij van andere muziek, maar het helpt echt! Onderzoek door de American Journal of Public Health heeft uitgewezen dat muziek je hartslag en ademhaling naar een rustiger tempo kan halen. Daarnaast vermindert het ook angst en stress, mits je muziek op zet waar je blij van wordt. Heb je geen zin om je bank schoon te maken? Zet je favoriete blij makende muziek op en gooi die heupen los tijdens het schoonmaken! Zo wordt een alledaagse taak toch nét wat leuker en word jij nét wat blijer! Heb je moeite met je bank schoonmaken? Kijk dan hier even voor wat tips.

Maak je privé moment nog intenser

Iedereen ervaart seks anders. Dat intieme moment met je geliefde kan via zo veel verschillende emoties ervaren worden. Welke dat zijn is helemaal aan jou, daar kunnen wij niet mee helpen. Wat we wel kunnen doen is je een tip geven om het nog intenser te maken! Zo kan je er voor kiezen om tijdens dat intieme moment lustopwekkende rush poppers te gebruiken! Dit wondermiddel zorgt voor een drietal dingen, namelijk: een lustopwekkend gevoel, een ontspanning van je gladde spieren en een korte mentale roes! Zo wordt jouw liefdesmoment nog intenser en kan je je even helemaal verliezen in dat moment!

Geniet eens van de kleine momenten

Het leven gaat zo snel anno 2023 dat we vergeten om eens bij de kleinere dingen in het leven stil te staan. We leven in een tijd van over-informatie en constante impulsen die ons de hele dag achtervolgen. Loop je naar buiten om naar je werk te gaan en de zon schijnt? Wacht dan een paar seconden voor dat je de auto in stapt om écht te genieten van het feit dat de zon schijnt. Heb je heerlijk eten voor je staan? Schrans het dan niet naar binnen, maar probeer eens een seconde of twee bewust te genieten van de smaak. Door die paar seconden te nemen bij verschillende kleine momenten, kan je intens genieten van het leven! Daarnaast kan eten ook nog eens een goed effect op je huid hebben, wat je hier leest!

Lees ook:  'Langste Eyelashes' en andere beauty Guinness World Records

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Hoe zorg je voor hygiëne in schoonheidssalon?

Meroda Changing Foundation review

Voorbereid de herfst in

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings