Gratis online yoga met de lesprogramma’s van EkhartYoga

13/10/2020
634
Online yoga

De pandemie heeft ons allemaal op de een of andere manier getroffen, sowieso ervaren veel mensen meer stress, angst of een gevoel van onzekerheid.

Minder stress met yoga

Internationale studies bevestigen wat reguliere yoga-beoefenaars al weten: meditatie en yoga kunnen helpen bij het verminderen van die gevoelens van stress en angst. Ruim een derde van de Nederlanders gaf in mei al aan minder te bewegen en meer stress te ervaren als gevolg van de lockdown. Nu thuiswerken weer de norm is en de dagen korter worden, is het belangrijk om actief te blijven.

Gratis online yoga-lessen

Om dit mogelijk te maken, stelde Ekhart Yoga afgelopen maart het gratis Relief-programma gratis ter beschikking. Ruim 50.000 mensen maakten gebruik van deze tijdelijke mogelijkheid om deze gratis yoga-lessen te volgen. In samenwerking met de Nederlandse start-up Close lanceert EkhartYoga nu opnieuw een gratis lesprogramma. Deze bevat een unieke feature waardoor gebruikers met hun eigen vriendengroep samen de yoga-lesprogramma's kunnen volgen: individueel, maar toch samen.

Yoga in groepsverband

“De corona crisis heeft in de afgelopen zeven maanden veel gevraagd van zowel de fysieke als mentale gesteldheid van mensen”, vertelt Matthijs Draijer, CEO van EkhartYoga. “Met nieuwe beperkingen om in groepsverband samen te komen. Ook de optie om in de buitenlucht te sporten is minder aantrekkelijk in het najaar. Daarom willen we met deze unieke feature het verschil maken door online yogalessen aan te bieden die je in groepsverband kunt volgen. Zo blijft het toch mogelijk om samen te sporten en de verbinding met elkaar op te zoeken.” 

Vier online yoga programma’s

Vanaf vandaag zijn vier programma’s beschikbaar die samen met groepsgenoten kunnen worden gevolgd. De vier ‘paths’ zijn gericht op ontspanning, betere nachtrust, kracht en stressverlichting en bestaan uit vier tot zes opeenvolgende lessen. Je kunt deze individueel volgen, hierover in groepjes ervaringen uitwisselen, en zo samen naar een gemeenschappelijk einddoel werken. 

De (groeps)programma’s voor online yoga zijn kosteloos beschikbaar voor alle geïnteresseerden via:  https://www.ekhartyoga.com/free/online-yoga.

Op zoek naar meer ontspanning? Dat kan natuurlijk, we hebben een aantal manieren voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Lees ook:  Aromatherapie en de luchtwegen

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings