Grip op koolhydraten

12/11/2019
6

Koolhydraten zijn vaak de veroorzaker van een hongergevoel. Overtollige koolhydraten worden door je lijf opgeslagen als vetten en een hoog insulinegehalte maakt het je lijf moeilijk om bij zijn eigen vetreserves te komen. 

Van eetlust naar eetrust

Zo blijft je lichaam zich hongerig, lui en futloos voelen. Door de koolhydraatinname te beperken ga je van eetlust naar eetrust en zal je lijf energie halen uit zijn eigen vetvoorraden, aldus Yvonne Lemmers. Naast haar GOK-boeken is nu ook haar voedingsplanner uitgegeven om grip te krijgen op je eetweek. Met een duidelijke uitleg, veel handige tips, persoonlijke pagina’s, schrijfruimte voor boodschappen en reminders is dit een musthave voor alle GOK-kers. Grip op koolhydraten

Zonder honger

Deze planner kan het je vergemakkelijken om er je eigen vertrouwde eetpatroon van te maken, zonder honger te lijden. De tips, boodschappenlijstjes en motiverende quotes geven inspiratie en controle bij het afvallen door eiwitrijk en koolhydraatbeperkt eten. Een blijvende dieettrend die veel mensen al hebben ervaren. Grip op koolhydraten voedingsplanner (ISBN 9789021567860) kost 17,50 euro en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings