Winactie: droge huid? Maak je voeten voorjaarsklaar

13/03/2020
3

Voorkomen is immers beter dan genezen? Zo schreven we al over schimmelnagels, zweetvoeten, en wintertenen, maar ook over de droge huid die je kunt hebben op je voeten. We gaven daarvoor het recept voor een lekker voedend, verzachtend en vooral verwennend voetenbad. Maar ja, daar heb je natuurlijk niet altijd tijd voor. Helemaal doordeweeks als je je misschien toch al moet haasten om op tijd de deur uit te kunnen.

Voetverzorging voor drukke mensen

Laten die slimme mensen van Dermasence daar nou een mooi alternatief voor hebben ontwikkeld, namelijk Mycolex Verzorgingsschuim voor droge huid. Een huidbeschermer en vochtinbrengende crème in één. Wat ons betreft hèt voetverzorgingsproduct voor luie en drukke mensen… Het schuim zit in een handige spuitbus waarmee je een klein bolletje op je hand spuit dat je vervolgens aanbrengt op je voeten, bijvoorbeeld na het douchen. Plakkerig? Nee, gelukkig niet, gewoon even een halve minuut in laten trekken terwijl jij je haren borstelt bijvoorbeeld en je bent klaar om te gaan.

Soepele huid op je voeten

De fijne schuimtextuur gaat mogelijke ontstekingsprocessen effectief tegen tot in de kleinste huidscheurtjes. De actieve kracht van de kruiden in de crème zorgt het voor een soepele huid op de voeten. Ook niet geheel onbelangrijk: bij het gebruik van dit product vergroot het je weerstand tegen schimmelgevoeligheid en wordt de huid beschermd tegen overmatige eeltvorming. En de geur? Die is er bijna niet, nog een voordeel wat ons betreft. Dermasence MycolexDus wil je je voeten in no time klaarstomen voor het voorjaar? Ben je klaar met die droge huid? Dan weet je wat je te doen staat! En extra leuk...we mogen een aantal exemplaren van dit fijne schuim weggeven!

Lees ook:  Voetenbad voor warme(re) voeten

Cadeautje van BeautyWeb*

Klinkt als een geweldig product om de droge huid van je voeten mee te verzorgen, niet? Lijkt ons ook. En jij maakt kans op zo’n heerlijk cadeau. Hoe? Like het bericht op onze Facebookpagina en stuur voor 1 april een mail naar: redactie@beautyweb.nl en laat ons weten dat jij dit heerlijke product verdient.

*Lees je ook even de kleine lettertjes?

We vinden het leuk dat je meedoet aan deze winactie. Maar… houd je alsjeblieft aan de gestelde voorwaarden, anders moeten we je uitsluiten van deelname. Zodra de winnaar/winnaars bekend zijn gemaakt, heb je een week de tijd om te reageren. Reageer je niet binnen een week? Dan maken we iemand anders blij met de prijs.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van prijzen tijdens verzending. Mocht hier iets fout gaan, dan doen we natuurlijk onze best om het goed te regelen, maar als dit niet lukt, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de prijs.

Het is uitdrukkelijk verboden om onze winacties aan te melden bij prijsvragen-websites en vergelijkbare initiatieven. Doe je dit toch, dan zetten we de winactie stop. Wij organiseren winacties namelijk voor onze lezers, hun vrienden, familie en kennissen. Niet voor mensen die alleen komen voor een prijs.

 

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings