Voetpijn is niet fijn

08/01/2019
4

Gelukkig is het tegenwoordig niet nodig om lang met voetklachten door te lopen. In bijna iedere plaats is wel een pedicure gevestigd die je kan helpen bij je klachten. Of het nu een blauwe (trauma)nagel is na een lekker potje voetbal, een pijnlijke plek aan je tenen, een ingroeiende nagel of veel eelt. In de meeste gevallen kan de pedicure je al na een behandeling van je klachten af helpen.

En weet je dat in veel gevallen voetproblemen worden veroorzaakt door te klein schoeisel? Daarom heeft een goede pedicure ook verstand van schoenen en kan hij of zij je voeten opmeten en kijken of je schoenen eigenlijk wel passen (dat kon nog wel eens tegenvallen, ik spreek uit ervaring!). Ook als je veel sport, kan het goed zijn om met enige regelmaat een pedicure te bezoeken om je sportschoenen en voeten te laten checken.

Heb je diabetes of ben je (in het verleden) ernstig ziek (geweest), dan is het aan te raden om een medisch pedicure te bezoeken. Zij hebben namelijk verstand van de speciale behandeling die jouw voeten vereisen.

Maar wat is nu het verschil tussen een pedicure en een medisch pedicure? Medisch pedicure Karin Kasius legt helder uit wat het vak van medisch pedicure precies inhoudt: 

En kun jij wel een beetje hulp aan je voeten gebruiken? Dan vind je hier een gediplomeerd pedicure.

Lees ook:  Rusteloze benen, oftewel RLS, je kunt er (n)iets aan doen

 

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings