Mijn mystery bezoekje aan de ‘pedicure’, de nachtmerrie!

11/09/2020
32

Zo liep ik een jaar voor gek door een kapper die mijn haar chemisch vermoordde waardoor ik rondliep met een soort pornoblonde dode pruik. Maar ik ben ook een keer te grazen genomen door een 'nagelsalon' waar ze de hygiëne niet zo nauw namen, waarna ik naar huis ging met een paar ontstoken nagelriemen, die weken nodig hadden om te genezen. Of vorige maand nog, toen een voetverzorger keihard in mijn teen knipte in plaats van in mijn nagel en ze het niet eens erg leek te vinden. 

‘Pedicure’-behandeling

Maar degene die als eerste naar boven schiet is toch wel de pedicurebehandeling die ik had in Amsterdam. De nagels van de voorganger lagen nog op hetzelfde handdoekje waar ik mijn voeten op moest zetten. De ‘pedicure’ zag dat ik dat zag, pakte het handdoekje op, deed de deur open en klopte de nagels over een nietsvermoedende voorbijganger. 

Ik kreeg een behandeling waarbij het leek alsof ze dit niet heel vaak deed, met materialen die overal en nergens vandaan werden getrokken. Een teiltje van het aanrecht waar eerst nog een kopje koffie in lag, daar mochten mijn voeten in weken. Een nagelknipper die in een een volle la werd gevonden en een vijl die gewoon uit haar tas kwam. 

Na een kwartier kwam er een corpulente man binnen die in gebrekkig Engels vertelde dat hij alvast ging liggen en liep door naar een kamertje. Ze wist niet hoe snel ze mijn voeten af moest raffelen en duwde me na betaling letterlijk de deur uit. Ja, met een zetje in mijn rug ja. Waarna ook de deur op slot werd gedraaid. Ik voelde me redelijk vies. Het was helaas geen happy end voor mij.

Lees ook:  Schaam jij je voor je voeten?

Benieuwd wat een goede pedicure voor jou kan betekenen? Kijk dan hier.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings