Lief zijn voor jezelf….

08/03/2019
5

Misschien ben je af en toe wel heel lief voor je voeten, en breng je een bezoek aan de pedicure voor een onderhoudsbeurt, of misschien kom je wel eens bij een voetreflexoloog. Dat is niet alleen heel fijn voor je voeten, maar voor je hele lichaam. Ook heel fijn natuurlijk als je voeten worden meegenomen als je een lichaamsmassage boekt.

Voetmassage

Maar lief voor je voeten of niet, je voeten krijgen nooit te veel liefde en helaas is een masseur niet altijd binnen handbereik. Daarom hierbij een hele fijne tip: masseer zelf eens je voeten. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. As we speak ben ik bijvoorbeeld mijn eigen voeten aan het masseren, en dat zonder handen! Het enige dat je nodig hebt is een balletje (in mijn geval een tennisbal, maar een middelgrote stuiterbal is ook prima), leg ‘m op de grond en rol er met je voeten om en om overheen….een kind kan de was doen!

En eh...niet alleen je voeten vinden dit fijn, gebruik zo’n bal ook eens voor je rug; ga met je rug tegen de muur staan, laat een balletje over je schouders los tussen rug en muur en laat ‘m afzakken naar een eventuele pijnlijke plek. Door je bovenlichaam van boven naar beneden en van links naar rechts te bewegen, kun je jezelf heel makkelijk masseren.

Lees ook:  Schimmelnagels en aromatherapie

Geniet ervan!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings