Kapotte teennagel?

22/03/2019
6

Wat ons betreft kan het warme weer niet snel genoeg doorzetten, al was het alleen maar om weer heerlijk in minder bedekkende kleding (lees: rokjes, jurkjes, korte broeken) en open schoenen te kunnen flaneren. Maar niet zo leuk als je teen dan dan wordt ontsierd door een kapotte nagel. Nog onhandig ook, die keren dat je nog wel sokken aan moet, want voor je het weet blijft je nagel in je sok hangen en...nou ja, vul zelf maar in.

Reparatie teennagel

Maar niet getreurd, want ook voor nagelproblemen kun je bij veel pedicures (en sommige nagelstylisten) prima terecht. Zo laten we je hier graag een paar foto’s zien van hoe ook jouw nagel weer gerepareerd kan worden...laat nu die zon maar schijnen!

Hier is de nagel al voorbereid op de reparatie, zoals je ziet is er een stuk uit in de hoek. Het model had daadwerkelijk een tijd voor de fotoshoot haar teen gestoten, zoals je ook nog ziet aan het wondje op de teen.

Hier wordt de nagel gerepareerd met een speciale reparatie gel.

De nagel na het aanbrengen en uitharden van de gel. Het ontbrekende stukje nagel is weer opgevuld.

De teennagel wordt nog even gefreesd zodat hierna de nagellak of gellak kan worden aangebracht.

Zoek je nog een gediplomeerde pedicure die deze techniek beheerst? Kijk dan op www.provoet.nl of https://www.pedicuregezocht.nl

Lees ook:  Een extra botje: een pijnlijke bult aan de binnenkant van de voet

 

Techniek en uitvoering: Sija Versluis, Magnetic Nail Academy Soesterberg, model: Petra, materialen en cursussen: Magnetic Nail Design, fotografie: www.getinthepicture.nl.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings