Trend alert: nageltrends herfst/winter

16/11/2020
36

Heb jij dat ook, dat je zo ontzettend veel inspiratie online en om je heen ziet, dat je gewoon niet meer kunt kiezen wat je op je nagels wilt hebben? Je ziet soms door de bomen het bos niet meer door alle geweldige creaties die je online voorbij ziet komen. Een van mijn beste vriendinnen, Floor Kleyne, die ook vaak trainingen geeft in mijn salon LAKWERK, kwam met de geniale tip om gewoon te werken met een obsessie en daarvan afgeleid je art voor die periode te bepalen, totdat je weer iets anders tegenkomt wat op dat moment je interesse heeft. Hierdoor geef je jezelf kaders en kun je veel makkelijker kiezen. Dit kan een kleur zijn, een bepaalde structuur of een print. Dit zijn mijn obsessies deze maand.

Trend 1: NUDE CATEYE

De cateye look kennen we als het goed is allemaal. Maar lately zien we hem ook voorbij komen in de nude variant en ik ben er echt helemaal gek op. Denk aan een BIAB met een zilver of gouden cateye effect. I loveee it. Vooral omdat je niet gelijk ziet dat het zo speciaal is, maar wanneer je beter kijkt zie je dit effect dat je met niets anders kunt creëren.

Trend 2: 50 SHADES OF BROWN

Aangezien we weer in de herfst zitten komen de donkere kleuren weer uit de kast. Opvallend vind ik zelf, dat er nu in alle collecties veel bruintinten te vinden zijn. Waarbij er vorig jaar vaak maar een goede bruintint tussen zat verbaas ik me over het scala coole bruintinten die dit seizoen in de collecties te vinden zijn. Zelf koos ik altijd liever voor een zwarte lak op mijn nagels, maar met deze tinten weet ik zeker dat ik aankomende tijd vooral deze kleuren ga lakken! Kun je nou niet kiezen, ga dan voor verschillende tonen/tinten op een hand.

Lees ook:  Nail art inspiratie: bloemen

Trend 3: MASK MATCHING NAILS

Nagels worden steeds belangrijker in de tijd dat we een mondkapje moeten dragen. Het dragen van bijvoorbeeld lippenstift valt namelijk weg door het half bedekken van je gezicht. Dus we zoeken naar andere manieren om onze stijl te expressen. Maar hoe cool is het om je nagels te matchen met je mask. Maak hier gebruik van door geïnspireerd te raken door de coole prints die deze mondkapjes tegenwoordig steeds vaker hebben. 

Door: Jessica Scholten

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings