Trend alert: 3 nail art trends volgens Jessica Scholten

10/08/2020
2

Jessica: "Niet alleen spelen de catwalks voor mij een grote rol bij de trends maar ook mijn klanten hebben een grote invloed op de trends die voor mij op een bepaald moment spelen. Mijn klanten en ook andere nail techs bij Lakwerk inspireren me met nieuwe technieken, kleuren, designs waardoor je vaker vraag naar een bepaald iets krijgt, maar je zelf ook meer zoekt naar deze trends. Hier lees je over mijn laatste drie trendlooks." 

FLOWER POWER

"Love this one! Een boeketje op je nagels. Ik ben sowieso al best fan van bloemen omdat ze me eigenlijk altijd vrolijk maken. Maar vooral in de zomer is een collectie bloemen op je nagels natuurlijk een feestje. Je kunt voor een simpel lookje gaan zoals daisys of voor meerdere soorten bloemen met gedetailleerde blaadjes. Alle bloemen staan natuurlijk in de bloei dus kijk om je heen in de natuur om geïnspireerd te raken voor kleurencombinaties en vormen."

FLY BABY FLY

"Eigenlijk een beetje in de lijn met bovenstaande trend: de laatste tijd heb ik echt een obsessie voor vlinders. Zowel tattoos als in prints als op mijn nagels. Ze maken me vrolijk en ook hierin kun je je weer zo goed laten inspireren door de kleurencombinaties en vormen van vleugels van echte vlinders. Elke vlinder is uniek. Persoonlijk vind ik het ook heel mooi als je het als klein detail doet op een van de nagels met een mooie nude kleur als base colour."  

Lees ook:  Interview met The first lady of nails: Suzi Weiss-Fischmann

TIE DYE

Dit blijft ook een favorietje. In lockdown zagen we natuurlijk dat we ook weer oude kleren/sokken uit de kast haalden om deze te pimpen. Mega leuk effect, maar wat een smeerboel in je huis met al die pigmenten! Het vertalen van de tie dye op je nagels is een stuk makkelijker en op dit moment helemaal de trend. Ook deze is weer op zoveel manieren te maken en is echt nooit hetzelfde. Kies voor alleen de tip of de hele nagel, twee kleuren of zes kleuren, een ronde vorm of juist verticaal tie dye. Wees creatief en probeer verschillende effecten te maken.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings