Meelopen tijdens Fashion Week SS19: Parijs

18/02/2019
31

Last best! Parijs is altijd de afsluitende stad en je merkt dan ook wel dat iedereen een beetje aan het einde van zijn Latijn is. Vier weken Fashion Week hakt er natuurlijk ook wel een beetje in. Het is altijd rennen en vliegen en er is altijd veel tijdsdruk om alles op tijd af te krijgen.

De leukste show in Parijs was dit seizoen Gucci. Dit was de eerste keer dat ze in Parijs showden, normaal is hun show namelijk altijd in Milaan. Het is altijd een heel uitgesproken show met eigen invulling. Dit keer was het in een theatershow, alle modellen (120!) liepen van achterin de zaal naar voren en gingen stil staan op het podium. Ze moesten daar stil staan totdat alle modellen op het podium stonden. Dit gaf een super vet effect omdat je vervolgens alle modellen bij elkaar zag staan met de nieuwe collectie.

 

 

De nail look van Gucci is ook altijd heel opvallend met een verhaal erachter. Dit keer was het verhaal dat het eruit moest zien alsof de modellen hun nagels zelf hadden met de nagellak van hun oma, waarbij de lak al veel te oud was en dus stroperig, waardoor ze na drie nagels stopten met het lakken van hun nagels. Kortom, deze look was bijna moeilijk om te maken omdat wij als nail techs natuurlijk geen slordig werk willen afleveren. Ik vind het wel altijd heel vet als er zo nagedacht wordt over het concept en tot detail uitgewerkt wordt, in dit geval dus de nagellak!

Lees ook:  Zwanger naar de nagelstudio? Ja of nee?

 

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

┬ę Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings