Lakwerk in Nederland: Floor Kleyne

02/12/2019
12

NAILS

Vertel ons over je eerste herinnering met nagels.

“Dat is eigen wel een heel grappig verhaal. Ik heb namelijk mijn hele leven nooit iets op mijn nagels gehad omdat ik zelf vond dat dat niet kon op mijn nagels. Jessica dacht hier anders over, de eerste week dat ik haar ontmoette zat ik binnen de kortste keren in een bak watermarble waarbij niet alleen mijn nagels maar ook mijn hele hand mee gemarbeld was. Sindsdien vind ik het super tof om ook mijn nagels te voorzien van iets cools van tijd tot tijd.”

Waarom zijn nagels belangrijk voor jou? 

“Nagels zijn voor mij belangrijk als het individuele kunstwerkjes zijn. Vaak komen mijn handen uitvergroot in beeld en daarbij dus ook mijn nagels. Ik vind het dan heel leuk dat ik op deze manier toch mijn stijl kan laten zien ookal zijn alleen mijn handen in beeld, mensen herkennen mij dan toch aan mijn tattoos en nagels.”

Wanneer ben je het meest bewust van je handen? 

“Ik ben me heel bewust van mijn handen op het moment dat ik een step-by-step moet uitleggen, waarbij het vaak gaat om een vaktechnisch aspect. Wanneer deze bijvoorbeeld opgenomen wordt voor een video is het heel belangrijk dat elke stap goed in beeld komt en dit is dan vaak ook heel close, waarbij mijn handen heel duidelijk in beeld komen.”

Lees ook:  Hebben hormonen invloed op je nagels?

In een woord, how does a mani make you feel?

“Artifarty.”

Hoeveel nagellak heb je in totaal?

“Als ik die van mijn kinderen meetel, dan zit ik op 120 flesjes.”

Hoe kies jij de kleur voor je nagels?

“Pinterest is mijn vriend! Ik maak dus hele moodboards alleen voor mijn nagels. Als ik naar Jessica ga mag zij altijd kiezen waar ze op dat moment zin aan heeft. Ik vind het in ieder geval belangrijk dat het iets unieks is en niet een kleur. Wanneer ik mijn eigen nagels doe, heb ik ook nooit op elke nagel dezelfde kleur.”

Nagellak of gellak?

“Dat weet Jessica, haha. Daar ga ik niet over. “

WORK

Kan je ons iets vertellen over je werk?

“Eigenlijk zijn mijn dagen echt super afwisselend. De ene keer ben ik mensen aan het knippen, de volgende dag sta ik op een set om een serie te maken voor bijvoorbeeld de ELLE en de andere dag geef ik een training of demo op een podium. Het heeft natuurlijk altijd met haar te maken, maar het is ontzettend leuk om elke dag een ander aspect hiervan te pakken. Sinds drie jaar ben ik freelancer en dat geeft me super veel vrijheid om echt te doen waar ik blij van wordt.”

Lees ook:  Alles over duurzame nagellak

Wanneer krijg je je beste ideeën?

“Dit gebeurt dus altijd op de momenten dat het niet uit komt. Zoals onder de douche, super irritant want dan kan ik ze dus niet opschrijven. Vaak ook als ik aan het autorijden ben of als ik precies met mijn handen vol sta in de supermarkt.”

Wat zijn je toekomstplannen?

“Heel graag zou ik nog veel mensen bij willen maken met mooi haar en creatief bezig blijven zoals dat ik nu doe. Een van de andere toekomstplannen is het ontwerpen van mijn eigen borstel.”

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings