Trend: Festivalnagels

11/06/2019
17

Neon nagels

Uiteraard heel leuk met blacklight, maar neon nagels zijn altijd een goed idee. Dit seizoen hebben veel nagellakmerken een speciale neoncollectie uitgebracht voor dé zomertrend van 2019.

@ilona.smit.nails
@mani_mani_nails
@unninail

Iedere nagel anders

Je kunt je nagels in één kleur lakken, maar waarom eigenlijk kiezen? Pak uit dezelfde kleurgroep verschillende kleuren en lak iedere nagel in een andere kleur. Succes gegarandeerd!

@nailartbyqueenie
@nailbrew
@lakwerk

Feestje op je nagels

Een sterretje, hartje, dan weer een smiley, dan weer even niets. Laat je nagelstylist zijn of haar gang gaan en laat je verrassen. De creativiteit van je nagelstylist zal je verbaasd doen staan. En eigenlijk altijd festival waardig. Dit zijn onze eigen ervaringen van de afgelopen weken. Hoe leuk?!

@korocici
@schoonheidssalonzacht
@cosmo_nail_castricum

Dierenparade

Een dierenprintje doet het altijd goed en je kunt het in alle kleuren en soorten bedenken. Panterprint, zebra design, zelfs koeienprintjes hebben we gezien. Maar je kunt natuurlijk ook een geweldige flamingo op je nagels laten zetten. Alles kan!

@anas_nails
@cosmo_nail_castricum
@iv_juli

Flower power

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Je kunt het rustig houden met madeliefjes, schreeuwerig met wilde bloemen of gewoon een enkele nagel met een lief zacht printje. Bloemen stralen het ultieme festivalgevoel uit en ook dit seizoen komen ze veelvuldig voorbij.

@karanailedit
@jalynnschroeder
@bestnailsclub

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings