Eindelijk lekkere desinfectiesprays

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Wie had een paar maanden geleden kunnen bedenken dat een desinfecterende handgel of spray in rap tempo één van onze belangrijkste verzorgingsproducten zou worden? Sommige van ons hadden altijd al een flesje op zak, anderen alleen tijdens het reizen of een festivalbezoek. Maar of het nou perse lekker ruikt… niet echt. En ziet het er leuk uit? Nee, behalve als je in to de medische look bent.

Toen HAAN, producent van persoonlijke verzorgingsproducten, in 2018 vijf desinfecterende sprays op de markt bracht, hadden ze zeker niet verwacht dat desinfecteren zo populair zou worden in 2020,  maar wel wisten ze dat het leuker, frisser en mooier kon. De pocket spray is door het formaat van 30ml handig mee te nemen en gaat tot 400+ spuitbeurten mee. Spuit voor een goede reiniging zo’n twee tot drie keer per reinigingsbeurt. Er zijn vijf verschillende geuren: Dew of Dawn, Citrus Noon, Sunset Fleur, Morning Glory en Wood Night, dus er is vast wel een lekkere geur bij die bij je past. Het design is strak en gemaakt van recycled materiaal en de spray met aloë vera verzorgt, hydrateert en desinfecteert je handen.

En weet je wat helemaal leuk is? Haan doneert 20 procent van de opbrengst aan waterprojecten in Afrika om het wereldwijde waterprobleem een podium te geven en een onderdeel van de oplossing te willen zijn. 

Verkrijgbaar als single pack €5,95, 3 pack €17,70 en 5 pack €25,90.