1 juni: National Nail Polish Day

28/05/2020
6

Op 1 juni is het weer tijd voor een van de kleurigste feestdagen van het jaar en wordt nagellak weer even extra in het zonnetje gezet op National Nail Polish Day! Deze dag is in 2017 in het leven geroepen door nagellakmerk essie. Niet alleen essie fans delen op deze dag hun liefde voor nagellak, ook andere merken doen sinds 2017 wereldwijd mee met het vieren van deze feestelijke en kleurrijke dag!

Dit jaar viert essie Nail Polish Day met haar limited edition zomercollectie geïnspireerd op de bruisende bazaars van marokko en bestaande uit zes kleuren die de levendigheid en spicy kleuren van de Marokkaanse specialiteiten representeren. In verband met COVID-19 zullen veel avontuurlijke vakanties naar het verre buitenland voorlopig zijn uitgesteld, maar toch hoopt essie op deze manier wat kleur te brengen in deze rare tijden.

Spread the #essielove!

Doe mee aan Nail Polish Day challenge! De challenge is simpel; kleur je nagels in een vrolijke kleur, maak een hartje van je handen met een essie flesje in het midden en deel jouw creatie op Instagram stories met #nationalnailpolishday #essielove en tag @essie. Tag in de story ook jouw familie, vrienden, vriendinnen en vraag of ze met de #essielove challenge mee willen doen! Uit alle content kiest essie een pakket weg van 100 essie nagellakjes (t.w.v. €1000,-). Good luck!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings