Step by step make-up look Vanity

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Er is weinig zo fijn als je eigen make-up te kunnen doen, en het liefst een beetje snel! En oefening baart kunst, net als een fijne step by step om op je gemak mee te kunnen oefenen. Daarom laat Marike van den Bos, make-up artist en eigenaar van opleidingsinstituut Facefacts Academy, samen met haar team, de step by step Vanity zien.

Stap 1

Begin met het camoufleren van oneffenheden en verkleuringen in het gezicht. Breng vervolgens een egale basis aan. Wij hebben deze keer voor een transparante basis gekozen, door een cream foundation te mengen met een moisturizer. Dit geeft een extra shiny effect en meer diepte in het beeld.

Stap 1.

Stap 2

Plaats een koele kleur oogschaduw, bijvoorbeeld donkerblauw, aan de binnenzijde van het oog. Doe dit ook aan de buitenzijde van het oog. Laat het middenstuk van het bewegend ooglid dus clean. Werk van hieruit richting de binnenooghoek. Laat deze lijn via de arcadeboog aansluiten op de buitenooghoek. Verpoets harde lijnen.

 

Stap 2.

Stappen 3 & 4

Highlight de wenkbrauwen met een concealer, shape het gezicht en breng met je vinger een rode lipstick aan in het midden van de lippen. Tot slot breng je een transparante gloss aan op het bewegend ooglid voor een extra shiny effect. 

Stap 3.
Stap 4.

Make-up, hair & concept: Marike van den Bos, Facefacts Academy

Photography: Michel Zoeter 

Clothing design: Annalie van Doorn

Model: Marelinde @ Facefacts Models

 

 

Eindresultaat inclusief styling

Ga je liever voor een meer naturel look? Die vind je hier.