Laboratory K: De nieuwe k-beautywebshop en winkel in Amsterdam

10/09/2020
14

Koreaanse verzorgingsproducten ofwel K-beauty is geen nieuw begrip. De producten zijn al tijden geliefd bij beauty liefhebbers om het effect van een schone en stralende huid. Laboratory K biedt een ruim aanbod van meer dan 150 hand-, haar-, huid- en lichaamsverzorgingsproducten van 11 verschillende Koreaanse merken. Een van deze merken is Georganic, in Europa exclusief verkrijgbaar in de Laboratory K winkel en webshop. De andere verkrijgbare merken zijn: Purito, Klairs, Pyunkang Yul, iUNIK, Benton, Neogem, The Vegan Glow, Cosrx, E Nature en Yadah.

Over de oprichter

Hyun Yeu (1974), is een in Korea geboren en in Amsterdam opgeleide, allround modeontwerper met meer dan 10 jaar ervaring en een sterke reputatie in de mode-industrie.
Met zijn afstudeercollectie van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam won hij de prestigieuze Frans Molenaar Award in Nederland (2009).

Van 2012 - 2017 was Yeu Head of Design voor Gsus in Amsterdam. In januari 2020 is Yeu medeoprichter van het Amsterdamse streetwearmerk Pharmacy Club. Later in 2020 startte hij met de voorbereidingen voor zijn eerste store: Laboratoy K, waarin zijn passie voor beauty en zijn Koreaanse nationaliteit samenkomen.

 

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

┬ę Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings