Boek je eigen beauty specialist

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Geen tijd, zin of mogelijkheid om zelf naar een salon te gaan? Met SalonXpress komt de beauty specialist naar jou toe. Deze site is een soort booking.com voor mensen die graag een beauty specialist (bijvoorbeeld kapper, schoonheidsspecialist of masseur) aan huis of op kantoor willen boeken. Super handig en makkelijk.

SalonXpress maakt het makkelijk om een beauty- of verzorgingsbehandeling aan huis te boeken. Met één klik op de knop boek je een kapper, masseur, pedicure, visagist, schoonheidsspecialist of nagelstylist. 24 Uur per dag en zeven dagen in de week kun je een afspraak maken met een specialist naar keuze. 

Boek je eigen beauty specialist

Beauty specialist aan huis

“We willen consumenten toegang geven tot een compleet en betrouwbaar overzicht van vakkundige zelfstandigen in de beauty- en wellness wereld, zonder dat hiervoor een commissie voor moet worden betaald. De belangrijkste factoren voor ons zijn beauty gemak en betrouwbaarheid. De klant kan direct via de website een beauty specialist boeken en vooraf in een beveiligde betaalomgeving betalen. Komt de door jou geboekte professional niet opdagen? Dan krijg je het bedrag teruggestort op de rekening”, aldus oprichter van SalonXpress Karima Bouazani. 

Perfecte match

De website geeft vrouwen en mannen de gelegenheid om nieuwe aanbieders te vinden en uit te proberen en zo eindelijk die kapper of schoonheidsspecialist te vinden waar je de perfecte match mee hebt. Bovendien biedt SalonXpress een platform aan zelfstandige beauty ondernemers met een salon door middel van de tool Salon FindR. Hiermee kunnen ook kleine beauty salons gevonden worden. 

Kijk voor meer informatie op salonxpress.nl

En eh…verwar SalonXpress niet met ‘die andere’ boekingssite hè?