Trends voor het gebit

07/04/2022
51

Het spleetje tussen de tanden

Vroeger werd je er om uitgelachen en nu is het hip: het spleetje tussen de twee bovenste voortanden. Voordat het een echte trend werd, werd het spleetje nog gecorrigeerd door een plaatjesbeugel. Nu zijn er al modellen die met dit spleetje tussen de tanden beroemd zijn, zoals Lara Stone. Maar natuurlijk de celebrity die we allemaal kennen, Madonna, rockt de spleet tussen de tanden al jaren.

gebitsprothese Den Haag

Diamantje

Eerst altijd diamantjes op de oogleden, het kan nu ook op je tanden! Het steentje, ook wel een tandkristal genoemd, wordt meestal op de hoektand geplaatst met een speciale lijm die de tanden niet beschadigd. De lijm is transparant en zie je dus ook niet zitten, je ziet alleen het kleine diamantje shinen. De eerste tandkristallen zijn ontstaan door Swarovski. Waarom een ketting van een paar honderd euro als je ook een diamant op je tanden kan plakken?

Beugels

Op de basisschool werd je nog “beugelbekkie” genoemd, maar nu zijn ze cool en wilt iedereen een beugel. Sommige mensen gaan zo ver, dat ze een nep beugel met lijm op hun tanden plakken. Niet alleen bij jongeren is de beugel hip, maar ook volwassenen dragen ze steeds meer. Dat kan natuurlijk ook zijn op het wel écht nodig is, maar er wordt in ieder geval niet meer raar opgekeken als iemand een beugel heeft. Er zijn zelfs mensen die het beschouwen als een ‘guilty pleasure’.

Lees ook:  Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

Wat vind jij van deze trends? Misschien is een nieuw gebit van gebitsprothese Den Haag wel iets voor jou, kan altijd van pas komen!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings