Zonadvies op maat om huidkanker te voorkomen

26/06/2020
9

Het Huidfonds heeft samen met Weerplaza en de opleiding Huidtherapie van de Hogeschool Utrecht gewerkt aan een online tool die op basis van huidtype, activiteit, tijdsduur en UV-kracht een persoonlijk zonbeschermingsadvies samenstelt. Het Huidfonds wil hiermee een breed publiek voorlichten over de juiste zonbescherming ter voorkoming van huidkanker.

Huidkanker in Nederland

De meest voorkomende vorm van kanker in Nederland is huidkanker en helaas neemt het aantal mensen met huidkanker toe. Jaarlijks wordt bij bijna 70.000 mensen huidkanker ontdekt en dit aantal zal naar verwachting verder toenemen. Huidkanker kan in verschillende vormen voorkomen. Bescherming tegen de schadelijke invloeden van zonlicht kan helpen om huidkanker te voorkomen.Zonadvies op maat

Over het Huidfonds

Het Huidfonds is een erkende goededoelenorganisatie die het belang van een gezonde huid onder de aandacht wil brengen. ‘Hou van je huid, zorg voor je huid’ is de boodschap die zij uitdragen. Om onze missie te volbrengen heeft het Huidfonds drie belangrijke doelstellingen voor ogen: voorkomen van huidaandoeningen door voorlichting, verbeteren van de zorg voor mensen met een huidaandoening, acceptatie van de huid die ‘anders’ is.

www.huidfonds.nl

Het Zonadvies op Maat vind je hier.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings