Win: hannah Touch of Colour

29/01/2019
32

Deze nieuwe ‘Touch’-telg zorgt direct voor een flawless teint dankzij het key ingrediënt Ronaflair Flawless, een mix van hoogwaardig gekleurde pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend, huidteintbalancerend én perfectionerend werken op je huid. Een mix van siliconenoliën zorgt ervoor dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat je teint mooi egaal en gematteerd achterblijft, zonder enig vetspoortje. Touch of Colour heeft tevens een direct optisch rimpelverminderend effect, doordat de werkstof Ronaflair Flawless en de siliconenoliën je fijne lijntjes onmiddellijk opvullen en dankzij het soft focus effect van de poeders optisch gladstrijken. Pips de winter door? No way, want hiermee kun je direct een teintperfectionerend vleugje kleur op je gezicht toveren!

Gebruik: Na het zorgvuldig reinigen en verzorgen van de huid, als laatste aanbrengen op het gezicht hals en eventueel decolleté voor een direct door de zon gekuste gloed.

Wil jij een van de vijf Touch of Colour 30 ml ter waarde van €59,90 winnen? Volg Beautyweb dan op Facebook en Instagram en vertel ons waarom jij dit product wilt winnen.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings