Weleda zuiverende gezichtsverzorging

15/11/2019
4

Kim Goppel, productspecialist bij Weleda legt uit waarom deze lijn is uitgebracht: “Steeds meer mensen hebben te maken met oneffenheden, puistjes en mee-eters. Deze komen niet alleen tijdens de pubertijd voor, maar ook op latere leeftijd, bijvoorbeeld als gevolg van hormonale veranderingen, stress, vervuiling en het gebruik van bepaalde verzorgingsproducten of make-up. Steeds vaker is men op zoek naar een milde, puur natuurlijke en structurele oplossing voor een zuivere en evenwichtige huid.” De lijn bestaat uit vier producten: een reinigingsgel, een lichte gezichtscrème, een SOS anti-puistjes gel om onzuiverheden aan te stippen en een concealer om deze subtiel te camoufleren.

Ingrediënten

Elk product bevat extract van wilgenbast met natuurlijk salicylzuur dat grondig reinigt en antibacterieel werkt. Daarnaast zijn ook extract van zoethoutwortel en distillaat van Hamamelis toegevoegd, ingrediënten die de huid zuiveren, kalmeren en verzachten. Ze worden aangevuld met pure etherische oliën van lavendel, pepermunt en kamille, die zorgen voor een antibacteriële werking én een frisse geur. Deze combinatie van ingrediënten bestrijdt de bacteriën die een onzuivere huid veroorzaken en zorgt voor een stralende en gezonde huid. En dit op een heel milde manier zonder uit te drogen, want een onzuivere huid heeft het al moeilijk genoeg.

Winnen?

Ben je ook benieuwd naar deze lijn en wil je deze wel eens uitproberen? Mail dan even naar redactie@beautyweb.nl, want we mogen drie lijnen weggeven!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings