Waarom je je huid goed moet reinigen

13/03/2019
6

’s Morgens is de reiniging van belang omdat de huid ’s nachts regenereert. Daarbij komen afvalstoffen vrij. Met een cleanser en lotion wordt de huid perfect gereinigd en verfrist – en optimaal voorbereid op de verzorging. ’s Avonds verwijdert een reinigingsproduct niet alleen make-up, maar ook overvloedige talg en afvalstoffen, die zich in de loop van de dag vasthechten aan de huid van je gezicht. Daarom is het reinigingsritueel met cleanser en tonic altijd belangrijk, ook als je geen make-up draagt.


Een goed product hiervoor is de oogmake-up remover set van Maria Galland, 65A Lotion Démaquillante Yeux. Dit lost alle make-up zachtjes op, zelfs lang houdbare en waterproof soorten. Helpt om de huid te kalmeren en maakt de huid schoon, zacht en soepel. Ook verzorgt het de wimpers.

Maria Galland winactie

Van Maria Galland mogen we maar liefst tien lotions weggeven, inclusief een extra travel size product. Hoe kun je winnen? Volg BeautyWeb en Maria Galland op Facebook en Instagram en laat een reactie achter bij de foto.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/MariaGallandBenelux/

Instagram: @mariagallandbenelux

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings