Toch bikiniklaar de zomer in

branded
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Nu je misschien lekker in je eigen huis aan het sporten bent geslagen of af en toe toch dat rondje hardloopt, wil je de natuur wellicht een handje helpen. Zo’n detoxende of afslankende lichaamsbehandeling bij de schoonheidsspecialist bijvoorbeeld. Maar ja, dat gaat nu even niet lukken.

Nu we niet in de salons kunnen genieten van een dergelijke afslankende behandeling, is de tip: haal de behandeling in huis. Een voorbeeld is de Bioslimming Trio Home Set, de thuisversie van de met prijzen overladen Bioslimming Active Wrap. Deze thuisversie is gemakkelijk in gebruik en pakt cellulite, verslapte huid en vetophopingen aan.

Dankzij de hoge concentratie essentiële oliën, cafeïne en algen gaat de bloedcirculatie omhoog en de huid wordt heel rood en warm. Na de laatste gel krijg je het koud. Niet schrikken: zo hoort het te zijn! De gels worden snel opgenomen, ruiken lekker en vlekken niet. De musthave-behandeling om toch nog voor deze zomer bikiniklaar te zijn. Ben je helemaal klaar voor Tuinesië of Balkonië.

Bioslimming wordt aangeboden in ruim 100 schoonheidssalons in Nederland en kost €149. Kijk voor alle adressen en de Bioslimming Trio Homeset op www.bioslimming.nl.