Sheet masker zonder gedoe

13/02/2019
4

Zo werkt het: na de reiniging leg je het sheet mask op je vochtige gezicht. Laat tien minuten opschuimen. Vervolgens neem je het masker af en was je de restjes schuim af met warm water.

Babor Oxygen Foam Sheet MaskerBabor Oxygen Foam Sheet Mask 2

Wat vond ons panel?

Sandra: “Ik ben vanmorgen aan het schuimen geslagen, ik ben wel enthousiast over het product, al vind ik het ook wel een beetje gedoe… Het leek me goed de gebruiksaanwijzing nog even door te lezen, maar wat een kleine lettertjes! Vooral als je net wakker bent... Even naar beneden gerend om mijn leesbril erbij te halen.

Het valt me op dat de geur een beetje zepig is, waardoor je het idee krijgt dat je huid er droog van zal worden, wat gelukkig niet het geval is. Bij het afhalen van het masker komt er een heerlijk en luchtig schuim vrij. Goede tip is om de verpakking van het masker na het aanbrengen nog even flink uit te knijpen, waardoor er nog meer schuim vrijkomt. Na het afspoelen voelt mijn huid fris, zacht en schoon aan. Ook heb ik het gevoel dat mijn verzorgingsproducten veel beter opgenomen worden. Ik raad dit masker zeker aan. “

Jacha: “Ik was van te voren een beetje sceptisch. Weer een sheet masker, wat een gedoe, pfff…. Maar eh, ik moet eerlijk bekennen, het is me echt 100% meegevallen. Het is makkelijk aan te brengen en blijft goed zitten, waardoor je niet gedwongen bent om stil te blijven zitten of liggen terwijl het masker zijn werk doet (zo heb ik gedurende de inwerktijd een deel van de badkamer schoongemaakt, maar dat terzijde). Het is leuk om te merken dat zodra je het sheet masker hebt aangebracht, het direct begint te schuimen; er ontstaan allemaal kleine belletjes tussen de sheet en je huid. Mede hierdoor voelt je huid echt schoon en fris. Als je het masker weer afneemt, blijft je huid nog een tijdje tintelen, wat erg prettig voelt. Alsof je huid beter doorbloed is. Al met al vind ik het een heel fijn masker, makkelijk en praktisch in gebruik en het geeft je huid echt een boost. Ik denk dat dit een heel prettig masker is als je na een avondje uit met je make-up op bent gaan slapen (foei!) en je de volgende ochtend behoefte hebt aan een schone en vooral frisse huid. Een aanrader dus!”

Lees ook:  Look Good Feel Better

Femke: “Ik houd van sheet masks. Waar de een het een heel gepriegel vindt, ben ik juist fan. Je trekt het masker uit de verpakking en brengt het aan op je gezicht. Easy peasy. Een reinigingsmasker had ik echter nog niet geprobeerd, dus toen Babor aanbood dat we er een paar mochten testen, stond ik natuurlijk vooraan. Je maakt je gezicht een beetje nat, brengt het masker aan en wacht tien minuten. Ik ben niet rustig op de bank gaan zitten, maar ben ondertussen de was gaan doen en het masker bleef gewoon goed zitten. Geen geklieder dus. Bij het eraf halen van het overtollige product merkte ik een heerlijk schone huid. Echt even een super reiniging die alle vuil van het gezicht haalt. Mijn moisturizer pakte nog beter en mijn huid voelde die dag geweldig. Ik blijf dus fan van sheet masks en heb nu het reinigingsmasker van Babor aan mijn lijstje met favorieten toegevoegd.”

 

https://be.babor.com/

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

Meer tevreden zijn met je eigen lichaam

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings