De uitkomst voor hopeloos witte benen

14/08/2019
5

En dus heb ik de nodige ervaring met zelfbruiners. Niet allemaal even positief overigens. Want nee, ik wil er niet uitzien zoals Trump en giraffenprints zijn leuk in de dierentuin, maar liever niet op mijn lijf.

 

Ja!

Dus toen mijn collega vroeg om de travelset van Marc Inbane te proberen, wist ik niet hoe hard ik ‘Ja’ moest roepen. Ik hoorde hier goede verhalen over en wilde dit zelf ook graag ervaren. Ik had namelijk nog wel wat twijfels. De ervaringen die ik heb gehoord waren namelijk wel van vrouwen die toch al een kleurtje hadden en dit langer wilden vasthouden (wat overigens heel goed werkte). Maar niemand had zo’n witte huid als ik. Challenge accepted dus!

Deze voorfoto maakte ik na drie weken vakantie. Je ziet: ik heb niets gelogen over mijn witheid. 

Marc Inbane

De benen voor het gebruik van de spray.

Geen Trump-effect

De travelset van Marc Inbane zit in een handig etui en beschikt over de original spray van 50 ml en een luxe kabuki brush voor het gezicht. Daarnaast had ik ook de speciale glove om de spray egaler mee uit te smeren. Je ziet direct wat je doet en waar de spray zit, dus je hebt geen kans op vlekken. De glove werkt heel goed en op deze manier verdeel je de spray heel  nauwkeurig. De kabuki brush is perfect voor het gezicht. Op deze manier krijg je een natuurlijke tint. Daarnaast geeft het een hele natuurlijke kleur, die je in fases kunt aanbrengen. Geen Trump-effect dus. 

Lees ook:  Boekentip: Herstel je hormonen in 10 stappen, voel je beter in 30 dagen

Het resultaat?

Ik was echt blij verrast. Nee, ik heb geen intens bruine benen (dit had ik wel kunnen hebben als ik nog een extra laagje had aangebracht), maar ik heb voor het eerst echt mooi getinte benen zodat ik met trots een rokje kan dragen. That’s a first! Ja, ik kan oprecht zeggen dat ik me aan kan sluiten bij de Marc Inbane hype. #fangirl hier.

Marc Inbane

De benen na gebruik van de spray.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings