De Luna watte? De Luna Fofo!

11/01/2019
6

Maar eh, deze vibrerende, rubberen UFO is een toch wel heel fijne beauty gadget gebleken. Ik weet namelijk niet hoe het zit met jouw dagelijkse verzorging? Ik kan je wel vertellen dat ik zelf heel veel excuses weet te bedenken om vooral maar niet iedere ochtend en avond mijn gezicht (uitgebreid) te hoeven reinigen. En ja, ik weet dat het goed is en dat ik anders ook nog eens op mijn kop krijg van mijn schoonheidsspecialist (en die is echt heel streng!), maar toch...

Luna Fofo

Luna Fofo.

Maar goed, even voorbij die eerste indruk, waarbij ik echt het idee had dat het voor heel andere doeleinden ontworpen was (ja, hallo, het is klein, van rubber en het vibreert, logisch toch?), dit rubberen gevalletje helpt wel goed bij het ontwikkelen en bijhouden van goede gewoontes als het gaat om het reinigen en verzorgen van de gezichtshuid.

Want hoe werkt het? Je download eerst de bijbehorende app (App Store voor IOS/Google Play Store voor Android), je koppelt via Bluetooth je Luna Fofo aan de app op je telefoon en je start met het meten van je huid (wel eerst even alle make-up verwijderen). De app loopt stap-voor-stap met je door het meetproces. Je houdt de Luna Fofo met de achterkant tegen je gezicht en je meet met de gouden puntjes het vochtgehalte van je linkerwang, voorhoofd, neus en rechterwang. Vervolgens verschijnt de analyse van je huid in de app. Persoonlijk vond ik dit niet het leukste onderdeel want volgens de app was mijn huid licht vochtarm en ouder dan mijn eigenlijke leeftijd (nou moe, gaan we lelijk doen?).

Lees ook:  De uitkomst voor hopeloos witte benen

En dan nu het gebruik; je wrijft het reinigingsoppervlak van deze beauty gadget over je vochtige gezicht in kleine, ronddraaiende bewegingen. Zelf vind ik het prettig om eerst mijn cleanser aan te brengen, dat ‘glijdt’ wat prettiger over de huid. De borstel pauzeert kortstondig wanneer het tijd is om naar een ander deel van je gezicht te gaan. En, even uit het persbericht: ‘de hoogfrequente T-Sonic™-pulsaties en zachte siliconenborsteltjes zorgen voor het verwijderen van olie, vuil en make-upresten, waarbij voorzichtig dode cellen geëxfolieerd worden.’ Oké, nou dat dus.

En wat vinden we er van? Tsja, aan meningen geen gebrek, ik denk wel dat het goed is om dit apparaatje nog een tijd te blijven gebruiken voor ik een eindoordeel kan geven. Uiteraard kan ik nu al wel de voor- en nadelen voor je op een rijtje zetten:

-/- Nadelen

  • Ondanks dat het een elektrisch apparaatje is, ben je nog steeds zelf bezig met het bewegen van het borsteltje over je gezicht.
  • De prijs (al is dat natuurlijk heel persoonlijk) van rond de 90 euro.

 

+/+ Voordelen

  • Hij is heel makkelijk (en stiekem ook best leuk) in gebruik, de Luna Fofo maakt het daardoor makkelijker om je huid dagelijks goed te reinigen.
  • Je ontvangt gepersonaliseerd advies via de app.
  • De gadget past makkelijk in iedere toilettas en hoeft niet om de haverklap opgeladen te worden.
Lees ook:  Ben jij zuur?

 

Wil je meer lezen over de Luna Fofo? Hier vind je meer informatie.

De Luna Fofo is verkrijgbaar in zeven kleuren: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, en Sunflower Yellow, en kost ongeveer 89 euro. Je bestelt ‘m bij Douglas online of gewoon in de dichtstbijzijnde vestiging van Douglas.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De beste beautytips voor je dagelijks leven

4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

Wat te doen tegen zonneallergie?

Een gezonde tong is een gezonde mond

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings