Mystery guest: De Kapper, Barneveld

12/09/2020
181

Waar: De Kapper, Barneveld

Wanneer: Donderdag van 13.00 tot 16.00 uur 

Behandeling: Uitgroei bijkleuren, highlights, knippen en drogen

Prijs: 91,95 euro 

 

Online vindbaarheid: De Kapper in Barneveld heeft een mooie website waar ik meteen enthousiast van werd. Leuk ook om te zien hoe kapper en eigenaar Evelien positief in het nieuws is geweest als ‘warme douche’ in het tv-programma Kassa. Verder is het duidelijk dat De Kapper een leerbedrijf is en dat het team bestaat uit twee medewerkers en een leerling.

Ontvangst: Zeer prettig. Ik mag meteen plaatsnemen en krijg lekkere koffie aangeboden  door leerling Linda, waarbij het me opvalt dat ze, ondanks haar jonge leeftijd, zeer sociaal en vriendelijk is.  

Salon, medewerkers, sfeer: De Kapper is een mooie salon met een prettige sfeer. Leuk ingericht met een spiegel over de gehele lengte van de zaak en aan weerszijden stoelen. Verder een schoon toilet met als extra gadget een bord waar teksten op geschreven kunnen worden. Medewerkers dragen eigentijdse zwarte kleding en service in de vorm van koffie, snoepjes en tijdschriften is top.

Behandeling: Over het huidige model van mijn haar ben ik tevreden, maar de uitgroei heeft enorme proporties aangenomen, dus tijd voor een kappersbezoek. Omdat mijn haar niet helemaal egaal van kleur is, kost het wat tijd om tot de juiste kleur te komen, maar samen komen we tot een goede keuze. Nadat de verf op de uitgroei is aangebracht, worden ook de highlights met behulp van folies ingezet. Tijdens het wachten krijg ik een stapel tijdschriften en wederom een lekkere cappuccino aangeboden. Bij het uitspoelen, krijg ik van leerling kapster Linda de keuze of ik een ‘gewone’ conditioner wil of een speciale mentholkuur. Ik kies voor de kuur omdat Linda goed uitlegt dat dat beter voor mijn gekleurde haar is. Na het aanbrengen moet ik even onder de droogkap en dan ben ik klaar om geknipt te worden. Omdat er niet al te veel veranderd hoeft te worden, duurt het knippen niet al te lang en wordt mijn haar daarna vakkundig in model gebracht. 

Lees ook:  Beach hair step by step

Productadvies: Geen en dat is echt een gemiste kans. De mooie producten van deze kapper worden online via de website en facebook goed gepromoot, maar er is geen sprake van productadvies en -verkoop in de salon. 

Algemene tevredenheid: Ik ben heel tevreden over het resultaat en de prettige sfeer in de salon. Ik zou hier zeker nogmaals heen willen gaan. Leuk om te zien dat het ook goed kan gaan met het werken met een stagiaire. Wat een leuke meid. Communicatief sterk en servicegericht ondanks haar jonge leeftijd. Uiteraard ook de verdienste van kapper en eigenaar Evelien die haar de ruimte geeft te groeien en haar eigen ding te doen. 

 

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De zomertrends van 2022

Tips om er goed uit te zien op een foto

Een ontspannen verhuizing

5 tips om zelfverzekerder te zijn in een bikini

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings