Global Curl Concept: alles voor krullend haar

23/11/2020
209

Global Curl Concept biedt alles voor krullend haar, het is een verzamelnaam voor vele krulkniptechieken (en de bijbehorende opleidingen), verzorging en styling. Er wordt daarbij in de eerste plaats gekeken naar de krulsterkte en de wens van de klant. Daarna wordt de rek van de krullen getest om het beste product- en verzorgingsadvies te kunnen geven voor de juiste vocht/proteïne balans. Deze balans zorgt voor de mooiste, pluisvrije en veerkrachtige krul. 

Krullend haar stylen en drogen

Vervolgens wordt in samenspraak met de klant op zoek gegaan naar de stylingmethode die het beste bij de klant past en daar worden de stylingproducten op afgestemd. Dit betekent dat de krullenbol het haar volledig kan drogen met een Denman Brush en diffuser, maar ook gewoon aan de lucht kan laten drogen. 

Over de krullencollectie

Charlene: “Het groene en natuurlijke spreekt mij enorm aan omdat dit ontzettend fijn is voor krullend haar. Het natuurlijke past ontzettend goed bij verduurzamen, wat wij ook doortrekken in onze salons. De Cactusoase in Ruurlo is een prachtige groene en natuurlijke omgeving en de cactussen geven het geheel een stylish touch.” 

Website Global Curl

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een vernieuwde website waarop alles over krullend haar te vinden is: https://www.globalcurl.com/

Haar: Charlene Haga

Visagie: Darien Touma

Lees ook:  Beach hair step by step

Styling: Annet Veerbeek

Fotografie: Raoul Hollants

Locatie: De Cactusoase in Ruurlo

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

De zomertrends van 2022

Tips om er goed uit te zien op een foto

Een ontspannen verhuizing

5 tips om zelfverzekerder te zijn in een bikini

© Beautyweb - 2022
Made with
Web Wings