Ter inspiratie: collectie Royal KIS SoftShades

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Op zoek naar inspiratie nu je ein-de-lijk weer naar de kapper kunt? Wij hebben wel een paar ideetjes voor je op het gebied van kleur: Royal KIS SoftShades.

Deze collectie is gemaakt met Royal KIS SoftShades, een tijdelijke kleurbehandeling die ook nog eens zorgt voor glans en conditie van je haar.

Even een ander kleurtje? Met de nieuwe Royal KIS SoftShades regel je dit in een handomdraai. De ammoniavrije formule maakt het haar niet lichter en heeft een prettige geur. De kleur blijft lang mooi (tot 24 keer wassen) en vervaagt geleidelijk, dus geen uitgroei.

Soepel en shiny

Je haar krijgt niet alleen een mooie kleur, het wordt extra versterkt en direct ontward met als resultaat soepel en shiny haar. Royal KIS SoftShades biedt 26 onderling te mengen natuur- en modenuances. In vijf tot twintig minuten creëert je kapper voor jou een prachtige kleur. Het is ideaal voor glanskleuringen, kleurcorrecties en opfrissingen. 

www.kis-haircare.nl

Credits

Haar: Natasja Keijzer Creative Director KIS Haircare
Visagie: Lydia Thann
Styling: Jeroen Kamphorst
Fotografie: Richard Monsieurs

Op zoek naar nog meer inspiratie voor je haar? Hebben we voor je! Wat te denken van de Haarmodelijn Zomer 2020? Of zoek je naar mannenkapsels?