Op zoek naar inspiratie voor je (half)lange haar?

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Als je haar maar goed zit. Maar ben jij het type ‘klein stukje er af’? Of mag jouw kapper het zo gek maken als hij of zij het zelf wil? Waarschijnlijk zit jij er tussen in. Maar hoe lang doe jij met een bepaald kapsel? En met een kleur? De mogelijkheden zijn tegenwoordig legio met alle (tijdelijke) kleuringen en korte, lange, en halflange kapsels. Ook met krullen is tegenwoordig zoveel meer mogelijk.

Laat je daarom inspireren door de Spaanse kapper Marco PM Estilistas, en wie weet wil jij de volgende keer wel iets heel anders als je weer eens plaatsneemt in de kappersstoel.

Marco – Berlín Collection

De Spaanse kapper Marco PM Estilistas bedacht voor al die typen klant de ‘Berlin Collection’. Geïnspireerd door de straten van Berlijn, waar ze niet alleen gefascineerd raakten door de mensen, maar ook door de inspirerende sfeer en de straatkunst in deze stad. 

Verschillende haarlengtes en texturen

Deze collectie staat voor vrijheid en heeft tot doel de sociale diversiteit te benadrukken in een wereld die vooroordelen en taboes heeft overwonnen. Er zijn looks gemaakt met verschillende haarlengtes en texturen: korte compacte kapsels, middellange lokken en lange kapsels, met onder andere verschillende texturen, als een knipoog naar de jaren ‘80-stijl. Er werd een breed scala aan kleuren gebruikt, van donker kastanje tot goudkleurig koper, koraal en  koel geel tot platinablond, allemaal gecombineerd met kleurrijke tinten die de eigen stijl benadrukken (geïnspireerd door Street Art en graffiti). 

Styling en make-up zijn bedoeld om de mix van kleur en texturen in de kleding te weerspiegelen, die werd gebruikt om een ​​unieke stijl te creëren die de eigen persoonlijkheid uitbeeldt.

Krullend haar

Heb jij blonde krullen en wil je eens iets anders? Wat te denken van een (tijdelijke) kleuring?

Kort haar

Oké, toegeven, dit is niet helemaal wat in de volksmond wordt bedoeld met ‘pittig kort kapsel’, maar toch is het kort en pittig. En een kapsel…maar dan beter.

Mullet anno 2020

Oh yes, it’s back…the Mullet. Oftewel het matje, maar dan beter en meer anno nu. Met kleur. Met textuur. Dus eigenlijk gewoon helemaal anders. Gelukkig maar 😉

Weet je trouwens wie ‘King Mullet’ is? Hans Beers, check zijn site.

Lang haar

Heb jij lang haar en wil je eens iets anders? Voilá! Textuur, kleur, vlechtwerk, wat wil je nog meer? En een keer borstelen en het zit weer als voorheen…mocht je dat willen natuurlijk.

Credits

Haar: Marco PM Team @Marco PM Estilistas, Instagram: @marcopmestilismo

MUA: Arturo Nuez, Instagram: @bbpro_arturonuez

Fotografie & Graphic Design: Mikel Muruzabal Studio, Instagram: @mikelmuruzabalstudio

Styling: Visori Fashionart, Instagram: @visorifashionartstudio

Modellen: Ivy, Iulia, Amaia, Johana, Beatriz

Productie: Andoni Guillén

Producten: Schwarzkopf Professional 

Niet helemaal jouw stijl? Oké, oké, snappen we. Kijk dan hier voor meer inspiratie: drie kapsels met ieder drie verschillende looks.